blekkblod -

Ønskeliste jul - Del 2

Her kommer del nummer to av ønskelisten som består av ting som er morsomme, men egentlig fryktelig unødvendige. Men åh, som jeg har lyst på dette likevel.


1. Globe top fra NLY Trend. HER
2. Ombre foil dress fra Freepeople. HER
3. Comfy hooded dress fra Freepeople. HER
4. On the go mini fra Freepeople. HER
5. Who's that girl dress fra Freepeople. HER
6. Schwarzkopf million color chocolate brown fra Schwarzkopf. HER
7. Bed head antidotes ressurection shampoo og balsam fra TIGI. HER
8. Bed head rockaholic dirty secret dry shampoo fra TIGI. HER
9. Jeffrey Campell Lita fra Jeffrey Campell. HER
10. Medium Jet Set Multifunction Saffiano Travel Tote fra MICHAEL Michael Kors. HER
11. Gel eyeliner waterproof fra Isadora. HER
12. Coloromatic Eye Pen 20 black fra Isadora.
13. Peel off base Neglelakkfjerner fra Isadora.
14. Santa's lip scrub fra Lush. HER
15. Gingerbread Sparkle, Coconut og Cranberry Joy produkter fra The Body Shop.

Og i tillegg ønsker jeg meg en Playstation 4, en Nintendo 3DS (helst hvit eller rosa), PS3 spillene Final fantasy XIII-2, Diablo III, Final Fantasy XIV+abbonement på 60 dager og Black Ops II, til PS4 ønsker jeg meg Knack og til 3DS-en ønsker jeg meg pokemon X. Ja, også ønsker jeg meg sikkert en haug med spill på steam og diverse pokemon artikler. Men siden jeg regner med at disse spill greiene mine ikke interesserer de fleste som eventuelt leser den bloggen bortsett fra mamma (obs: vil virkelig ha final fantasy xiv+abbonement og final fantasy xiii-2!) så tok jeg der her i stedet for i bilder slik som det andre.

Ønskeliste jul - Del 1

Nå nærmer julen seg og om under en måned er den store dagen her. Jeg tenkte at jeg skulle dele min ønskeliste med dere. Det er mye av dette som er mer "nødvendige ønsker", enn morsomme, men det er jo så praktisk å få slike ting i gave i stedet for å måtte bruke mye penger på det selv. Del 2 kommer om noen dager og vil bestå av ting som ikke er nødvendig, men som jeg ønsker meg likevel. Neida, duftlys og headset er ikke nødvendig, men det fikk bli med her likevel.


1. Kamerabag fra Knutbergholm. HER
2. Malm seng fra IKEA. HER
3. Malm kommode fra IKEA. HER
4. Hvitt headset fra Urbanears.
5. Apple cider stort duftlys fra Yankee Candle. HER
6. Kivik Sofa fra IKEA. HER
7. Bjursta/Henrikdals spisestue fra IKEA. HER
8. Pokal kopp fra IKEA. HER

nellyAlt fra nelly

Jeg synes nesten alltid at nelly har noe fint, og denne gangen er ikke noe unntak. Se på alle de fine kjolene!

Blonder og pingvinerJeg vet ikke om jeg noen gang har nevnt på bloggen at jeg er overdrevent glad i pingviner, men i alle fall det er jeg. På den første kjolen er det såklart masse pingviner derfor så skal jeg kjøpe den så snart jeg får bursdagspenger. Ellers er de to andre kjolene kjempefine, men tror ikke jeg faktisk kommer til å kjøpe de, men det gjør ikke noe om noen har veldig lyst til å kjøpe de til meg altså! De tre kjolene er fra modcloth.

en liten ønskeliste som inneholder latterlig dyre gjenstander

Siden jeg elsker å fotografere så ønsker jeg meg alltid et kamera, altså et ordentlig et! Akkurat nå har jeg et lite digitalkamera, et nikon coolpix S-etellerannet, og det er virkelig ikke nok selv om det duger til å dokumentere ting. Siden jeg er en vandt nikon bruker så ønsker jeg meg et nikon og her er det som står på toppen akkurat nå;Dessuten ønsker jeg meg noen objektiv, blant annet en 85 mm og en 50 mm:Dessverre så har jeg verken råd til kameraet eller objektivene, så derfor er jeg på konstant utkikk etter et brukt nikon speilrefleks jeg har råd til hvor det medfølger et objektiv. Hvis noen har et tips så skrik gjerne ut! Jeg er nemmelig fryktelig lei av å være avhengig av å kunne låne kamera av ungdomshuset/rockehuset og mamma for å få tatt bra bilder.

Ellers ønsker jeg meg enda noen flere matrialistiske ting som ikke er fotoutstyr, nemmelig et musikkannlegg, en mobiltelefon som ikke er en gammel klump av en nokia og en rettetang. Altså det står et bra musikkannlegg på lista, en hvit HTC One X og en eller annen rettetang som takler håret mitt på lista!

 

Pastel


Åh, så fint!

Søte ting til leilighetenDaisyLitt diverse ting jeg ville kjøpt om jeg hadde hatt penger til det. Parfymen er nok det som står øverst på ønskelista, og den kommer jeg til å ønske meg helt fram til jeg får tak i den på en eller annen måte.

Negler


/Stylorectic

Vil ha!

Bursdags- og juleønsker


1. Spiraler til strekking av ørene fra 3mm - 10mm. 2. Smykker til ferdig strekte ører. 3. Diverse smykker til septumen. 4. Nikon D700 (men D7000 duger altså.. Kamera i det hele tatt, Nikon da.. men) 5. Nikkor 50mm 1.4 og Nikkor 85mm 1.4 (men sigma duger egentlig) 6. Penger 7. Sko fra Nelly 8. Eyeliner "Super fat eye marker" fra NYX.

hits