blekkblod -

Anorexia has an average prevalence of 0.3-1% in women and 0.1% in men for the diagnosis in developed countries.Dette er bildene jeg deltok med på UKM 2013. Egentlig skulle jeg jo ikke delta fordi jeg trodde jeg ikke ville ha tid nok eller noen bilder eller noe som helst, men det endte likevel opp med at jeg deltok med disse bildene. Bildene heter "Emaciated", "Cadaverous" og "Dysphoria", og alle tittlene sikter til den tynne kroppen og/eller det psykiske rundt en spiseforstyrrelse. Dommerene var visst fornøyde, så til tross for litt hast og slikt så gikk jeg videre til fylkesfinalen!

Bildene ble tatt en iskald lørdag i skogen. Snøen lå på bakken og jeg frøs til tross for at jeg var godt pakket inn i klær, så jeg retter en veldig stor takk til Sindre som kledde av seg for å la meg ta disse bildene. Han har forresten ingen spiseforstyrrelse,  slik at ingen går rundt og tror dette!

UKM 2013!I år hadde jeg egentlig ikke tenkt til å melde meg på fordi jeg ikke følte at jeg hadde noe å bidra med. Likevel har jeg nå meldt meg på og krysser alle fingre for at dette går bra.. Jeg skal ikke avsløre hvilke bilder de er/hvordan de ser ut før UKM er og jeg er helt sikker på at jeg faktisk blir ferdig. Jeg tror egentlig at jeg rekker, men sånn for sikkerhetsskyld så vil jeg ikke love at jeg faktisk deltar ordentlig, men ja, jeg tror jeg rekker!

Dessuten spurte søte Mari om jeg ville gjøre en liten jobb i år. Så nå skal jeg være UKM ambassdør! Det vil si at jeg skal gjøre en liten jobb på selve mønstringa og ellers informere andre ungdommer om hva UKM er, dele erfaringer og oppfordre alle til å melde seg på. Man kan til og med vinne 1000 kr eller en reise til UKM-festival som i år finner sted i Larvik! Så dere kan bare vente på et innlegg om hvor fint UKM faktisk er. Jeg melder meg tross alt på år etter år, og dette blir fjerde gangen jeg deltar, og det er jo såklart fordi UKM er en positiv opplevelse!

Trondheim pt.1

Endelig har jeg satt i gang med redigeringen av bildene.. Det tok en god stund, men det er fordi jeg var så trøtt når jeg endelig var hjemme at jeg bare sov, sov og sov. Dette er bilder fra dagen vi ankom og den første dagen, de andre dagene kommer.


(dårlig bilde, i knøw) Han her var bare så fantastisk awesome!


Kunstutstillingen skulle åpnes dag nummer en, så vi var i tredje etasje på olavshallen blant 72 forskjellige kunstere da jeg oppdaget at både tittel på det ene bildet og navnet mitt var skrevet feil. Dermed forsvant lappen sporløst og dukket opp på Henrik.


Maud. Jeg møtte henne den kvelden vi kom, og dagen etter tilbrakte jeg masse tid med henne. Her er hennes utstilling, og jo, hun kommer fra Hedemarken.


Mari (hjerte), som jeg har kjent i over et år var også med til Trondheim, og vi tok bilder av hverandre på solsiden.


(dårlig bilde, i knøw) Fuzz Generation, Østfold sin bandstolthet i år. De er utrolig flinke!


Rockheim hadde en stooor Kaizers Orchestra skjerm...


Og et awesome metall-rom!

Den første dagen i Trondheim gikk unna veldig fort. Det startet med at vi stod opp altfor tidlig og tok bussene til byen, det var en kickoff med Are, fra Are og Odin greia, og deretter workshops, sååå var det lunch, etterfulgt av åpningen av kunstforestillingen og en forestilling og deretter en parade til solsiden. På solsiden var det enda en forestilling, og deretter var det middag. Såååå etter middagen var det enda en forestilling, før det var over til Rockheim hvor vi fikk se museumet og enda en forestilling. Altså består en UKM-Dag av veldig mange forestillinger, men det er helt greit for man får se så utrolig mye talent overalt!

UKM 2011; Fylkesmønstringa i Fredrikstad pt. 3 (bilder)


Brødrene Konk. Herlig underholdning, rett og slett fantastisk. Bildet viser de nok fra deres beste side. 


Antichrist. Disse var ekstremt flinke. Elsket opptredenen de hadde. Virkelig synd de ikke gikk videre.


Min utstilling med bildene av varg på veggen, den stygge D-en, usj.


Konstant framvisning av bildene via prosjektor + lederen av utstillingene til venstre, men kanskje ikke det mest flatterende av bildene..


Også meg for å demonstrere at jeg faktisk har rødt hår, noe jeg aldri får gjort på de andre bildene.. 

Jeg har tatt det bildet som er av bildene mine på veggen ellers er de andre tatt av Jon-Sindre Hoel.
 

UKM 2011; Fylkesmønstringa i Fredrikstad pt. 2

Som sagt var jeg i Fredrikstad i går for fylkesmønstringa..

Mesteparten av dagen var jeg ute i en garasje/et lager eller noe slikt og hang opp utstillingen samt hjalp til og ventet. Det var iskaldt, men det var absolutt verdt det. Jeg passet også på å få med meg to av de andre fra Halden. Det ble tatt ekstremt mange bilder, men jeg har ingen av de, så eheh, bilde tomt innlegg.

Jo, så kom resultatet etter en hel dag i vente. Jeg skal til Trondheim!!! (ps; jeg bruker "artistnavnet" neophobia så derfor man ikke hører mitt navn bli nevnt..)

UKM 2011: Fylkesmønstringa i Fredrikstad


/nitrok.deviantart.com

I morgen er det på tide med UKM igjen. Denne gangen er det fylkesmønstringa som står for tur. Drar innover til Fredrikstad tidlig på morgenen med tog og blir plukket opp der av en person som er med og arrangerer! Snille arrangørene. Gleder meg fryktelig mye, både til å se scene innslag, se de andre utstillerne og deres bidrag og ikke minst få vite hvordan det går denne gangen.

Ønsk meg lykke til?

UKM

Nå har jeg gledet meg til UKM siden jeg meldte meg på, men nå begynner det å bli stressende. Jeg har enda ikke tatt bildene, og jeg tror ikke jeg har noe fra før av jeg kan bruke. Fryktelig usikker på hvem av ideene jeg skal følge og hvor gjennomførbare de egentlig er.

Lurer litt på om jeg ikke skal stresse mer og rett og slett få tatt bildene til flere av ideene i dag, selv om det muligens blir veldig vanskelig og få til dette. Ellers har jeg alltids bildene av Varg fra i sommer om hun lar meg bruke dem da..

Varg_01

Varg_02

Varg_03
/Canon - et eller annet av dem, husker ikke. Eneste jeg veit er at de er redigert i Adobe Photosop 7.0 og bildene ble tatt med en ISO på 400.

hits