blekkblod -

syntetiske dreads

Nå har jeg hatt dreadsene i nesten to uker, men bildene lot vente på seg. Har kun mobilbilder enn så lenge, men i alle fall - her er bildene:

Før:


Etter:
Bildene finnes også på instagram, så om du følger meg der har du allerede sett dem. Heter forresten neomikaela på instagram om noen skulle ville følge meg!

nellyAlt fra nelly

Jeg synes nesten alltid at nelly har noe fint, og denne gangen er ikke noe unntak. Se på alle de fine kjolene!

Hem till jul

Det er snart jul. Adventsstjerna henger i vinduet. Det er ikke den samme stjerna som henger i vinduet i år, og det er heller ikke det samme vinduet. Dette året har bydd på mye forskjellig og humøret har kjørt berg- og dalbane. Forrige jul skrev jeg om det å få lov å dra hjem til jul, etter å ha tilbrakt tid på psykriatisk. I år skal jeg også hjem til jul, ikke fordi jeg har vært innlagt, men fordi jeg bor i en egen leilighet. I fjor så gråt jeg av glede da vi kjørte inn i Halden, jeg var så takknemmelig for å endelig være hjemme. I år skal jeg også hjem, og følelsen er den samme. Jeg savner mamma, men jeg liker leiligheten. Jeg savner å ha mamma nær, men jeg liker å ha avstand også. Jeg vil ikke egentlig være voksen. Jeg er ikke klar for ansvaret. Jeg gleder meg til å komme hjem til jul. I år er det ikke den samme stjerna som henger i vinduet. Det er ikke mammas gamle, men min nye. Det er ikke det vinduet på rommet mitt hos mamma, det er vinduet i leiligheten min.

hits