blekkblod -

Sov godt, Frank. 05.12.06 - 26.12.11

Da er eventyret med verdens fineste lille baby over. Frank er borte, for alltid. Sov godt, babyen min. Jeg savner deg, og vil nok alltid gjøre. Ingen hund eller noen andre dyr vil kunne erstatte deg. ♥


Nyfødt Frank..


Frank, mamma Carrera og alle hans søsken.


12 uker gammel søtnos
Frank soler seg, fortsatt liten valp.


Liten nok til å ligge i soffaen..


Franks første sommer
Frank og Apol(hun er mor til franks barn, begge er nå døde)


Kun få dager igjen til Frank blir pappa..

 


Frank og Jessie (Frank leker at han har rabbies)


Telting!

Elsker deg, baby ♥

Hem till jul

Etter ei uke så vendte vi endelig nesen mot kjære Halden igjen. Før sola stod opp så våknet jeg, studerte de tomme hvite veggene, prøvde å gripe etter julestemningen, men fant ingenting. Jeg la meg igjen, og håpet at neste gang jeg våknet så ville julen faktisk være her.

Så ble jeg vekket med beskjed om at frokosten var klar på den andre siden og at det ville vært hyggelig om jeg ble. Jeg gned søvnen ut av øynene, gikk ut av senga og så ut av vinduet. Solen tittet så vidt fram bak tretoppene og en ensom fugl hoppet rundt på den frosne plenen. Jeg tok på meg klær, de siste rene som var igjen i det ellers så tomme skapet og vandret ut i gangen.

Det var så tomt. Ikke en sjel, ikke en lyd. Hele gangen sto tom og alle rommene var lukket. Jeg vandret over på den andre gruppa og fant de voksne på kjøkkenet. Omelett, roastbiff, juice og et forsøk på julestemning. Tygget i meg noen matbiter og stirret tomt ut i lufta. De andre pratet, pratet og pratet. Jeg svelget ned medisinen min og spurte når jeg kunne dra. "Snart" var svaret.

Tiden sneglet seg forbi og de andre så på deler av nissene over skog og hei mens jeg fikk låst ut datamaskinen min og pakket den ned i sekken. En liten konvolutt med medisiner fikk jeg også, før de låste ut røyken fra vaktrommet og så tok O.M meg med ut. Der stod jeg og røyket mens han skrapet isen av postens bil. Vi satte oss inn og han kjørte fra Fredrikstad og mot Halden.

Da vi var på sørlifeltet så jeg hvordan tåken omhyggelig hadde pakket inn hele Halden, og så snart vi kom inn i tåken gikk det opp for meg. Jeg fikk lov til å dra hjem til jul, jeg også.


/Nikon D80, privat, fra julen 2010

kattepus

Jeg skal skaffe meg en liten kattepus i løpet av 2012, og aller helst en abyssiner, men realistisk som jeg er så er det egentlig nok med hvilken katt som helst, bare det er en pusekladd!


(bildene er linket)

forandringer

Jeg har gjort noen fargeforandringer i designet, men ellers er alt likt. Tenker jeg skal bytte ut header om ikke så altfor lenge, og oppdatere blant annet "om meg"-siden. Det er kanskje ikke så "vinter" eller "julete", men det er nøytralt og greit... 

hvordan?

Jeg er inne i en stor dal. Mørket har lagt seg ute, og inne i meg. Ingenting nytter, ingenting er bra. Dagene går forbi, uten at jeg egentlig forstår det. En ny kalenderluke åpnes, en ny sjokolade puttes inn i munnen og nok en dag med stress, skole og et forsøk på å være sosial starter.

Jeg tar ikke bilder lenger, men likevel meldte jeg meg på ukm med et av femhundre uferdige fotoprosjekter jeg har i gang. Jeg har ikke tatt bilder som faktisk betyr noe på flere måneder, ikke siden i sommer, og likevel så har jeg tenkt til å rekke å ta minst tre forskjellige bildeserier før februar, og rekke og designe prosjektet og faktisk samle penger til å fullføre det.

Hvordan skal jeg klare det når jeg såvidt klarer å komme meg gjennom en dag? Hvordan skal jeg faktisk få samlet energi og vilje til å gjøre noe produktivt når jeg den meste av tiden går rundt med et påklistret smil og et ønske om frihet og ro?


/ukjent
 

Negler


/Stylorectic

Vil ha!

hits