blekkblod -

Christmas lights
/Nikon D80 + Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX

Ellers så fikk lille hunden en gave også, men han virket ikke så fornøyd med den:

/Nikon D80 + Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX

Egentlig har vi ikke åpnet pakkene, men voffen måtte jo få sin tidlig. Nå skal jeg gå, for nå er det julekos. Så ha det, og god jul!

Konsertbilder?

I går fikk jeg for første gang bruke et Nikon D7000, til et forsøk på konsertbilder vel og merke. Jeg kan virkelig ikke ta slike bilder. Jeg forsøker å ta bildene både med og uten blits, manuelle innstillinger og autofokus. Alt bortsett fra manuelle innstillinger med blits for fiasko. Så kan noen gi meg tips på hvordan man best tar konsertbilder? Jeg skjønner tydeligvis ikke hvordan man gjør det bra, og jeg veit jo hvor mange andre som tar slike bilder bra.. 

Jeg tok hvertfall fire bilder som ble nogenlunde bra, og derfor så redigerte jeg de. Svarthvite alle sammen, og høye kontraster for at detaljene i bildene faktisk skulle komme fram, men det ble vel greit. Jeg har ikke mulighet til å legge ut bildene her siden jeg ikke har tilgang på min egen datamaskin (laderen min er ikke hjemme..), men de blir i alle fall lagt ut på facebook siden til Ungdomshuset Domino på Tirsdag eller lignende.

Kala

Husker dere katten som jeg hadde på besøk for ikke så lenge siden. Vel, endelig kan dere få bilder med kvalitet for først nå har jeg surret dem fram.


/Mikaela Kasbo - Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.4

Nikon D7000

Jeg kan omtrent ikke vente. Gleder meg som en lite unge! Det skal bli så gøy og teste ut et Nikon D7000 og dessuten fotografere i studio med det. Gleeeeeeeder meg! Takk ungdomshuset for at dere lar ungdomshuset være en grobunn for meg som fotograf!

hits