blekkblod -

sunday

Sødags inspirasjon fra lookbook.nu

Black widow

liste

Fant denne hos Tine Katrine, og syntes at den vart akkurat passe lang og hadde helt greie spørsmål. Altså fylte jeg opp min fryktelig uoppdaterte blogg med noe i det minste.

Noe som gjorde deg glad i går?

At luggen min endelig ville ligge ned som den skal og ikke stod til alle kanter og at jeg fikk lov å male selvom jeg egentlig ikke hadde helt lov til å være på aktivitetsrommet. (små gleder er viktig!)

Humør akkurat nå?
Fryktelig trøtt, såå jeg vet ikke helt, bare trøtt..

Hva gjorde du klokka åtte i dag tidlig?
Klokka 08:09 sjekket jeg klokken fordi jeg akkurat hadde våknet og lurte på hva den var og om det var på tide og stå opp. Jeg ble ganske sur og slå hodet i veggen fordi jeg våknet av meg selv når jeg ikke egentlig måtte stå opp før ti, og når de har måttet omtrent dra meg ut av senga alle de andre dagene som jeg har måttet stå opp åtte ble det litt ekstra surt..Hva gjorde du for femten minutter siden?
Jeg var ute på verendaen og røyket med mamma... 

Hva ser du om du ser til høyre?
Jeg ser min egen skygge på veggen.

Hva gjør deg glad akkurat nå?
At jeg er hjemme og skal sove i min egen seng, og ikke den harde på den stygge avdelingen!

Hvilket vær er det hos deg akkurat nå?
Det er mørkt og duskregner litt, men det er ganske mildt så jeg fryser ikke på beina når jeg går ut i bare kjole..

Hva var det siste du spiste?
Sjokolaaaade

Hva har du drukket i dag?
Vanilje Milkshake, rød saft og cola.Beste issmak?
Krokan, pecan og romrussin. (svensk kuleis, nam)

Det siste du kjøpte?
Vanilje milkshake... 

Det siste du sa høyt?
nommin, så nuffelig du er, eller noe sånt til Frankie

Det siste noen sa til deg?
Rop om det er noe eller noe sånt.. 

Sover du tungt?
Når jeg først sover ordentlig såHar du mareritt?
Ja

Hvor mange puter sover du med?
En suuuperstor under hodet, og en vanlig ved siden av meg som jeg typ holder rundt eller har armene på. Når jeg våkner pleier den å ha endt opp under magen min, så jeg sover vel mye på den.

Snorker du?
Ja, hvis jeg sover på ryggen

Favorittplagg?
Grå mykisbukse, altså en gråmelert vanlig joggebukse fra puma eller noe i den duren.. ellers er jeg veldig glad i ballkjolen min, som ikke er en typisk ballkjole, men istedet en knelang kjole i svart blondestoff.

Favorittsnop?
Sure ting som gjør at hele ansiktet blir vridd i en grimase!

Høyre- eller venstrehendt?
Høyre, men jeg skriver like bra med begge hender, og passer på å bruke venstre også slik at jeg ikke mister den muligheten!

Stjernetegn?
Skorpionen

Hva lengter du mest etter akkurat nå?
Søvn..

Hva er viktigst for deg?
Eh.. Jeg synes ikke ting er så fryktelig viktige jeg. Det er en ganske fin balanse mellom det meste..!(alle bilder er linket)

hår, hår, hår!Fikk Linn til å klippe rett over lugg på meg, og fikk mamma til å hjelpe meg med å farge håret. Skulle farge det mørke rødt, men hårfargen ble fryktelig mørk og mer lillarødsvart enn rød, men jeg er fornøyd likevel. Det ble faktisk også bra. Nå synes jo ikke det på mitt elendige cam, men anyways.

Ellers fikk jeg en lader midt i trynet istad, fordi jeg dro og dro og da "røk" den, altså ved festet mellom boksen i dataladeren og ledningen til veggen slik at den traff meg mitt i nesa. Det førte til at piercingen min ble utsatt for et kraftig smell og den kuletingen poppa av og nesa mi er hoven, yay. Får ikke satt på den kula igjen, men det er vel bare et tegn på at det virkelig er på tide å få dratt til Madison igjen, vel?

Grattis

I dag har jeg bursdag, wuhu.

hits