blekkblod -

18

Om to timer så fyller jeg atten år. Det er merkelig, rart, jeg gleder meg og jeg gruer meg. Å fylle atten innebærer så mye. Det er klart at det blir morsomt å kunne vise legmitasjon, slippe inn på byen, kunne drikke alkohol, ta billappen og lignende. Men det er også fryktelig skummelt. Atten betyr ansvar, ansvar og ansvar. Man er ikke lenger et barn, men man er voksen. Jeg blir myndig om to timer. Dessuten er det så mye som avsluttes i natt. Det er så altfor mye som forandres. Jeg har ikke lenger samme mulighetene som før, det blir omveltninger og jeg gruer meg så fryktelig til det. Hva om jeg trenger noe lignende igjen? Da står det ikke lenger å venter på meg. Tryggheten er ikke lenger der. Likevel gleder jeg meg fryktelig mye også.

Pappa hentet meg i stad og nå ligger jeg på rommet mitt hos han i Uddevalla. Spiste middag på veien til pappa og når jeg kom fram stod det en marshmellow/nutella/iskake-ting og ventet på meg. Nom! I morgen skal jeg opp fryktelig tidlig, for så å dra til farmor for lunsj og kake, og deretter til fine, lille Mellerud hvor jeg bodde mine første leveår. Det å fylle atten byr på mye nytt, mye spennende og mange utfordringer. Jeg har tenkt til å gripe sjansen, i stedet for å sette meg vettskremt i et hjørne.


(instagrambilde av kaka, heter neomikaela der om noen skulle lure)

May-Louise

Bryllupsfotografering!

Flyttekaoset er borte, det samme gjelder døgnrytma og rottene. Rottene står hos mamma og der ska de antageligvis også bo. Høstferien har vel egentlig nådd slutten siden helg er fri uansett, og skolehverdagen venter. Jeg har ikke internett ennå så det blir lite blogging, men jeg skal prøve å oppdatere så fort det lar seg gjør. Har to bilder som venter på å bli publisert, så det er ikke noe problem å få lagt ut noe fort.

I morgen(altså søndag) så skal jeg til lillestrøm for å fotografere mitt første bryllup. Jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg mest. Spenningen ovenfor hvordan det skal bli er kjempestor, men redselen for å gjøre noe feil, gå glipp av noe jeg må ha med meg og lignende er stor. Dessuten hater jeg kollektivtrafikk over lengre strekninger og det blir 2 og en halv time med tog en eneste vei. Likevel så tror jeg kanskje at jeg gleder meg mest. Det faktum at jeg faktisk har blitt spurt om jeg kan fotografere  i deres bryllup. Det at noen vil betale meg for å fotografere en av de viktigste dagene i deres liv.Flyttekaos

Akkurat nå skulle jeg gjerne delt bilder av leiligheten fordi det er så himla rotete, men samtidig tør jeg ikke.. litt for rotete. Halve livet mitt er pakket ned i esker, og resten er spredt utover gulvet og alle overflater i leiligheten. Jørgen er på rema for å handle svarte søplesekker og lim, jeg tar meg en pause etter å ha pakket og styrt i mange, mange timer og Dobby og Severin står på buret og følger nyskjerrig med på hva som skjer. Høstferien skal brukes på å komme i orden i leiligheten, litt wii-spilling med min bror og forhåpentligvis litt fotografering! Men nå må jeg fortsette med pakkingen slik at jeg rekker å bli ferdig i dag!


Og forresten jeg farget håret svart for noen uker tilbake. Jeg har lagt merke til at håret allerede begynner å bli mørkebrunt, men ja, svart er det hvertfall for en liten stund!


 

hits