blekkblod -

Bursdags- og juleønsker


1. Spiraler til strekking av ørene fra 3mm - 10mm. 2. Smykker til ferdig strekte ører. 3. Diverse smykker til septumen. 4. Nikon D700 (men D7000 duger altså.. Kamera i det hele tatt, Nikon da.. men) 5. Nikkor 50mm 1.4 og Nikkor 85mm 1.4 (men sigma duger egentlig) 6. Penger 7. Sko fra Nelly 8. Eyeliner "Super fat eye marker" fra NYX.

Vaular pt. 1


/Nikon D7000 + Sigma 50mm 1.4

Kan man skylde på dårlig lys på disse bildene? Jeg er absolutt ikke fornøyd, men ja, i alle fall, del en av konsertbildene. Dette er bildene fra oppvarmingen før Lars Vaular kom på scenen.  

Vaular


Babyen min (nikon D80 blabla)

I morgen skal jeg fotografere på konsert, yay. En konsert som først består av lokale artister, og som avsluttes med scene opptreden av Lars Vaular og deretter diskotek. Og nå som det føles ut som om jeg plutselig har glemt alle måtene og ta bra konsertbilder på, så jeg er til og med litt nervøs siden dette faktisk er jobb og ikke for å ha det gøy. (okej, for å ha det gøy også, men ja)

Hem til Stockholm


Mauro Scocco - Hem til Stockholm

Det er så deilig med helg. Etter en lang dag på skolen i går så dro jeg ned på ungdomshuset, og klokken ti vandret jeg endelig inn døren hjemme og kunne slappe av. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig, bare slappet av hele dagen med musikk og min kjære datamaskin.

I morgen derimot skal jeg gjøre fornuftige ting, slik som å lese litt i Amalie Skram sin "Forrådt", fordi det er en bok vi må lese i forhold til norsken, også skal jeg pugge litt på hvordan man skriver en bra dikttolkning. Dermed er rutinene tilbake igjen.

Ellers har jeg en veldig positiv hendelse til som snart kommer. Jeg skal få delta på enda en utstilling snart! Dessuten er det bare ni dager til jeg fyller år. Jeg lager et eget innlegg om utstillingen seinere, jeg må vite mer om den før jeg kan skrive om den..  

(5+) + 5Jeg bruker dagene på skole, lekser, prøvelesning, musikk og.... eh, mer skole? I alle fall, siden jeg bruker så mye tid på skole så blogger jeg lite, tar ingen bilder og er generelt stille fordi jeg er sliten, men det lønner seg, og jeg meker det så godt på karakterene, bare se!:Også har jeg fått fem på engelsk stil, og en fire på den andre engelsk stilen, og samlet karakter på prøva ble fire, meeen.. fortsatt en femmer, på en stil - engelsk. Og vi har engelsk med Møller! (jeg er sååå fornøyd)

Så altså. Livet mitt er skole, hva er ditt?

Neida. Jeg klarer meg helt fint likevel, for jeg blir så glad når jeg lykkes på skolen. Det er nesten som en rus. (åh, nerd) Når jeg ikke må holde på med skoleting så har jeg jo også et liv, jeg går jo faktisk på ungdomshuset og følger ser masse house, queer as folk, the big bang theory og gossip girl.

Så hva gjør dere? 

birds


/Nikon D80 blablabla (foto; meg)

flaut

/Nikon D80 blablabla (Foto; meg)

Art&Aid er fryktelig flaut. Ikke fordi det ikke er kjempegøy å få stille ut på noe annet en UKM, men fordi det er skummelt og nytt og .. Ja. Ellers har jeg tatt sikkert 300 bilder av fugler, og ønsker at noen vil stå modell istedet, men siden ingen egentlig har lyst så går ikke det så bra. 

Art&AidHer skal jeg altså delta som dere kan se i plakaten. Dessuten skal det være live tattovering, det er kult det. Det er også konsert (som jeg ikke kommer inn på fordi jeg ikke er fyllt atten, haha) hvor en fyr jeg har hatt som lærer skal spille, altså Claes. Og herregud, jeg selger bilder. Superdyrt (i alle fall i mine øyne).. så ønsk meg lykke til med, salget og responsen..? (Såklart det er bildene av kjære Varg som er med denne gangen også, sånn i fall noen skulle lure!)

Filmfilmfilm


Film fra inspiria turen vi var på for noen uker siden..

I dag har jeg vært på korslaget, hvilket er en lokal konkurranse mellom korene i byen. Jeg synger ikke selv, men mamma gjør. Jeg tror aldri jeg har vært så stolt før. Når mamma stod på scena og sang, og stakk seg ut og presterte så bra! Åh, glad det er min mamma!

Deborah LippmannJeg har så lyst på neglelakk fra deborah lippmann. Det er så mange fine farger og varianter. Så altfor mye fint, og så altfor dyrt. Jeg har ikke lyst til å bruke hele 183 kr på en liten neglelakk, men au, jeg har så lyst på neglelakken for det.

hits