blekkblod -

Blonder og pingvinerJeg vet ikke om jeg noen gang har nevnt på bloggen at jeg er overdrevent glad i pingviner, men i alle fall det er jeg. På den første kjolen er det såklart masse pingviner derfor så skal jeg kjøpe den så snart jeg får bursdagspenger. Ellers er de to andre kjolene kjempefine, men tror ikke jeg faktisk kommer til å kjøpe de, men det gjør ikke noe om noen har veldig lyst til å kjøpe de til meg altså! De tre kjolene er fra modcloth.

Kiwi og vinduskarmer


Severin


DobbySiden jeg nå endelig har et ordentlig kamera så blir det tatt en god del bilder. Siden jeg har to små søte krabater, så blir det mye bilder av dem.

En dachs, tre marsvin og en baby.

Mine søsken har fått seg et marsvin hver så nå piler tre små marsvin unger rundt i et bur på rommet til Casper. Lilja, Angelica og Mathilda. Mathilda, altså den med hvite tegninger i ansiktet er min aller minste lillebror Tor-Ingvald sin og det virker som om han faktisk forstår at marsvinet er hans. På lørdag var jeg på besøk hjemme og fikk hilse på marsvinene for andre gangen og tatt noen bilder av Tor-Ingvald (med mitt nye kamera!!!). Har også tatt noen bilder av den søte, lille dachsen Mira, så si hei til alle sammen!


Mira, som ikke egentlig ville bli tatt bilde av i det hele tatt.


Mathilda


Angelica


Lilja
Se så flotte og blå øyne han har fått. De er virkelig intenst blåe, og han ligner kjempe mye på bestefaren vår.

Severin og Dobby

Jeg må dessverre gi bort mine to åttemåneder gamle rotter Dobby og Severin. Severin er en hvit albino rotte og Dobby er hvit med gråtegninger(dalmantinerfarget). Severin har en kul/svulst bak venstre forlabb, men etter å ha vært hos dyrlegen med han fikk jeg beskjed om at denne var helt ufarlig. Jeg skal flytte i en ny leilighet og får dessverre ikke lov til å ha dyr der og derfor må jeg med tungt hjerte gi fra meg mine to elsklinger. Det medfølger bur. De må hentes.

Edit: Skal ikke gis bort likevel, får mest sannsynelig lov til å beholde dem!

Flickr favoritter

Jeg får snart mitt eget kamera og gleder meg så altfor, altfor, altfor mye! Har ventet på dette i flere år og derfor så bruker jeg timesvis på flickr og leter inspirasjon. Her er noen av mine favoritter:

hits