blekkblod -

blablabla

Jeg er ordentlig dårlig på å blogge, men det blir sånn med skoletiden og alt annet. Som for eksempel hvor sliten man er etter en dag med fornuftige gjøremål...

Har tilbrakt dagen på skolen, hvor jeg møtte opp bare for å få vite at jeg hadde en fritime og kunne ha sovet flere timer til, og deretter for å ha en herlig leseprøve (sarkasme), fordi jeg synes at jeg er altfor flink til å lese til å måtte ha den, nuvel. Deretter var det bruk av penger på fornuftige ting som skoleutstyr og busskort, og ikke så altfor fornuftige ting som café besøk..

Nå skal jeg pugge videre på tysken, fordi jeg er så glad i tysk (sarkasme!), og deretter skal jeg kapitulere fullstendig ved å sove, sove og sove litt til før det igjen er klart for en skoledag og en kveld på ungdomshuset med herlig kaffe fra den nye, fine maskinen. Vanilje latte, nam.

Tror aldri jeg har skrevet et så overfladisk innlegg, men det finnes ikke noe annet å skrive om akkurat nå, så det får så være!

Yaayen;
Jeg fikk superbra lærere, nesten alle i alle fall, men ja, mange superbra lærere.

to; Jeg har lært meg å skru opp, bytte lysepære og skru sammen et diskolys.

tre; Jeg hadde det fryktelig gøy i går når jeg egentlig skulle jobbe, men endte opp med å sitte på utsiden av diskoteket hele kvelden og bare prate og ha det gøy.

fire; Jeg vant et smykke i en giveaway hos wolfhound!

fem; Jeg har tyggegummi som smaker som den svenske twister isen (da altså den som ikke har ekle melkestriper i seg, men den gamle uten de melkestripene)

HøstHøst. Bladene ligger på bakken og håret danser i vinden. Skolen er i gang for fullt, ungdomshuset har igjen åpnet, og rutinelivet er i gang. Stipend er på vei inn på kontoen, ikke akkurat i dag, men i morgen kommer det nok, og da er det ut og sløse litt penger før jeg avslutter dagen ved å jobbe på diskoteket som er i morgen kveld på ungdomshuset. Lufta luker høst, og snart vil de første snøfnuggene leke rundt oss.

Første skoledagDa var første skoledag overstått og timeplan har blitt delt ut. Jeg er egentlig fryktelig fornøyd både med timeplan og faglærere. På onsdager og fredager slutter hele klassen tidlig, og ellers hvor det står fri er det fag som jeg har bestått og dermed skal ikke ha i år. De rosa fagene er de jeg regner med at blir favorittene mine nå som jeg er ferdig med naturfag, og kontakt læreren min heter Marte.

Ellers fikk jeg Bjørn i gym, akkurat slik som jeg ville, og da vil jeg si at året mitt er reddet. Jeg tror jeg liker fredager best fordi jeg bare skal ha fire timer, og det er så greie fag også. Den dagen jeg liker minst er nok tirsdag, for da må jeg stå opp tidlig og fritimene jeg får er midt i, men samtidig en ypperlig sjanse til å jobbe med lekser og slikt, så jeg skal egentlig ikke klage.

Jeg kan ikke beskrive hvor lettet jeg er, og jeg tror faktisk at dette året blir lekende lett, til forskjell fra i fjor hvor ting eskalerte og bare ble vanskelige. Ja, jeg er uffatelig fornøyd, jeg tror ikke det er så mye mer som kunne gjort det bedre!

Kan jeg få en tidsmaskin?

kitty_cat

Det er bare en liten dag igjen til skolen starter (hvis man ser på det at klokka har passert midnatt) og jeg gruer meg mer enn jeg noensinne har gjort til å starte på skolen. Jeg har vel egentlig aldri gruet meg til å starte på skolen, men i alle fall. Jeg sitter her og skulle ønske jeg kunne grave ned meg selv og bare forsvinne.. nettopp fordi jeg gruer meg til å gå til min plass på skolen, i min nye klasse med nye lærere og hele pakka, mens så alt for mange sitter der uten skoleplass. Jeg skammer meg over det, men faktum er at jeg ikke klarer å unngå å tenke på skolen. Hele tiden, konstant. Tenk om jeg ødelegger et år til? Tenk om jeg krangler med lærere i år også? Tenk om jeg stryker i noen fag? Tenk om jeg får en lærer jeg vet jeg ikke kan sammarbeide med av tidligere erfaring? Hva om det ikke er nok folk som har søkt tysk 1 slik at jeg må ha spansk 2? Hva om... jeg forsover meg, glemmer noe, dummer meg ut, ikke lærer noe, ødelegger alt igjen.

Jeg håper på at alt sammen skal gå greit så snart skolen er i ordentlig i gang, men likevel så uroer jeg meg så altfor mye, og jeg vil aller helst gi plassen min til noen som fortjener den, men så er det den andre siden av meg som sier i mot den siden som gruer seg. Jeg kan ikke gi fra meg plassen som jeg har gjort meg fortjent til, men da må du også bevise det, og det klarer du sikkert ikke.

Det er et evig kaos i hodet mitt. To sider som slåss mot hverandre, den ene litt sterkere enn den andre, men likevel en hånd som holder meg fast i virkeligheten og ordene "nye muligheter". Men aller, aller helst vil jeg spole tilbake til i fjor hvor jeg gjorde alt galt og forandret det...  

a dead fox

/Bilder fra www.deathfoxie.blogg.se

the moonLitt diverse bilder fra forskjellige steder.. 

The hunger games

The hunger games


Bøkene om Katniss Everdeen er fantastiske. Jeg leste den første boka for mange år siden. Jeg plukket den opp tilfeldig på biblioteket, leste teksten på coveret og lånte med meg boken hjem. Jeg satt trollbundt av boka i time inn og time ut, leste, leste og leste. Når boka var slutt, så ble det ikke mer med det, før i april i år.

Jeg oppdaget av en tilfeldighet at dem hadde fått inn den andre boken på biblioteket. Om dem har hatt den lenge vet jeg ikke, men jeg plukket den opp, på samme sted som jeg plukket opp den første boka og lånte den med meg hjem. Jeg leste, leste og leste. Jeg elsket noen av de som nå kom med i bøkene, men samtidig så hatet jeg noen av de som også ble presantert, forholdet mitt ble brått veldig blandet, men siden jeg ble så glad i den at den var lest ut samme dag så konkluderte jeg med at treeren skulle hjem til meg, NÅ.

Jeg dro på biblioteket i Halden, ingen bok noe sted. Jeg dro til skolebiblioteket, de hadde ikke hørt om boken en gang. Jeg dro tilbake til det første biblioteket, sjekket hylle inn og ut, og da kom jeg på at dem kanskje hadde den engelske versjonen inne. Så jeg skyndet meg bort til hylla og riktignok, der stod boka - mocking jay, og skrek "LÅN MEG". Jeg leste ut boka dagen etter, og mens jeg leste trillet tårene over det aller meste, men jeg smilte og lo også. Å lese de siste kapittelene var... forferdelig, det som skjer skuffet meg, men akkurat hvem Katniss endte opp med gledet meg veldig.

Dette er mine favoritt bøker, noensinne, bedre enn Harry Potter til og med.

Modeller jeg ønsker å fotografere pt.2

Lisa-Marie Lipscomb
Victoria BojarskajaJessica Stam
Når jeg ser gjennom hvilke modeller det faktisk er jeg vil fotografere med så føler jeg at jeg er litt ... ensformig? Men det får så være, de er nydelige og ekstremt flinke, spesielt Jessica Stam, som alltid kommer til å være min favoritt.

Modeller jeg ønsker å fotografere pt.1

Da ble det ikke tur til bullern likevel..

Det er mange ganger jeg ser på bilder som andre har tatt og tenker "å jeg har så lyst til å fotografere akkurat det mennesket", jeg mener, noen modeller er så vakre at man bare kan bli sittende å se på et bilde i flere timer med beundring. Andre er så inspirerende at man ikke kan få nok, og noen passer perfekt til noe helt spesielt man ser for seg når man har en idé. Her er noen modeller jeg vil jobbe med, som er litt (veldig) uoppnåelige;

Lara StoneSophie DoullIsabel ScholtenDet vil komme en del 2 slik at det ikke blir altfor store/lange innlegg..

hits