blekkblod -

Danmark!

Da drar vi nedover til Danmark om en drøy time. Snakkes når vi er tilbake i Sverige.
Bilder fra danmarksturen i 2010, bildene har pappa tatt.

Jobb

ÆÆæææh, jeg har fått tilbud om å jobbe med å fotografere i et bryllup. Har ikke ord for hvor glad jeg ble av det!

Ukas fotograf: Julie de Waroquier

Nå har jeg ikke akkurat fulgt opp dette med ukas fotograf, men for å veie litt opp for det så skal dere få se noen flotte bilder tatt av Julie!:


/http://www.flickr.com/photos/jdewaroquier/ 

Nytt design

Nå er det et nytt design ute på bloggen, men jeg er ikke helt ferdig med noen diverse små detaljer, som å skrive ferdig en profiltekst.. men det kommer med tiden, har bare ikke ork til å gjøre det klokken halv tre på natten. I for eksempel forrige innlegg ser man jo også hvor fantastisk dårlig det går med hvit bakgrunn på bilder framover. Det er fryktelig stygt, men orker ikke å gå tilbake og redigere bildene til den fargen som bakgrunnen har, men jeg skal unngå å legge ut flere slike bilder fremover hvis det er til en trøst.

Håper dere liker designet selv om det ikke akkurat er det mest spennende som finnes.. 

en liten ønskeliste som inneholder latterlig dyre gjenstander

Siden jeg elsker å fotografere så ønsker jeg meg alltid et kamera, altså et ordentlig et! Akkurat nå har jeg et lite digitalkamera, et nikon coolpix S-etellerannet, og det er virkelig ikke nok selv om det duger til å dokumentere ting. Siden jeg er en vandt nikon bruker så ønsker jeg meg et nikon og her er det som står på toppen akkurat nå;Dessuten ønsker jeg meg noen objektiv, blant annet en 85 mm og en 50 mm:Dessverre så har jeg verken råd til kameraet eller objektivene, så derfor er jeg på konstant utkikk etter et brukt nikon speilrefleks jeg har råd til hvor det medfølger et objektiv. Hvis noen har et tips så skrik gjerne ut! Jeg er nemmelig fryktelig lei av å være avhengig av å kunne låne kamera av ungdomshuset/rockehuset og mamma for å få tatt bra bilder.

Ellers ønsker jeg meg enda noen flere matrialistiske ting som ikke er fotoutstyr, nemmelig et musikkannlegg, en mobiltelefon som ikke er en gammel klump av en nokia og en rettetang. Altså det står et bra musikkannlegg på lista, en hvit HTC One X og en eller annen rettetang som takler håret mitt på lista!

 

Tor-IngvaldSi hei til årets sitronfjes og min nyeste lillebror. Dette er Tor-Ingvald,  han ble født på Fredrikstad sykehus den 8.Juni, seks uker for tidlig. Han kom hjem i forrige uke og søndagen tilbrakte jeg hos mamma med masse babykos. Tor-Ingvald misliker medisin og sier klart i fra med hele ansiktet sitt!


Casper, May-Lo og Tor-Ingvald. Tre av mine søsken, bare Arja som mangler..

Velkommen til verden Elskling!

Mat- og trebåtfestivalenDe siste årene har jeg gått glipp av mat- og trebåt festivalen annet hvert år. Først så tilbrakte jeg en helg i fredrikstad i stedet for på trebåtfestivalen, også neste år tilbrakte jeg helga i Halden og hadde en flott fesitval sammen med Varg, Sandra, Levi, Sindre og flere andre fine mennesker. Så droppet jeg festivalen til fordel for Trondheim og Ukm (noe jeg ikke angrer). I år bestemte jeg meg for å ikke dra til Oslo, men istedet tilbringe tiden i Halden med trebåtfestivalen. Hadde en fantastisk Lørdag med mange forskjellige mennesker, men den siste delen tilbrakte jeg med min tante, onkel og deres barn, altså mine søskenbarn, Jeg hadde det helt fantastisk sammen med dem. Kjørte karuseller, spiste popkorn og sukkerspinn og min elskede tante vant en angrybird-fugl til meg fra en sånn bamsemaskinting. Tusen takk, Nenne, for en flott dag!

hits