blekkblod -

Nytt design

Velkommen august, og et ordentlig design. Endelig noe nytt, og mer "spennende" oppe.

DiseaseDa ble det visst en veldig spontan fotografering i dag. Jeg tok noen bilder av min søster (som vanlig).Det er meningen at hun skal se syk ut, sånn nummeret før råtten. Ikke zombie, men bare rett før døden. Jeg er ikke helt sikker på hvor mye jeg lykkes med å få fram "død" utrykket, men jeg synes at utrykkene i bildene ble ganske bra, og jeg er faktisk fornøyd!

flickr favoritter og litt til

Jeg har ikke vært ute og tatt noen ordentlige bilder på en god stund. Det er egentlig ikke sant, fordi jeg tok trossalt bilder av Sindre, men de har jeg ikke lov å vise fram noen steder, så da føles det likevel smålig... ikke eksisterende ut. I alle fall så samler jeg masse inspirasjon i disse dager, og jeg håper på at så snart vi drar til Sverige så skal jeg få hatt hvertfall to photoshoots med min søster (jeg vet hun går igjen på veldig mange bilder, men jeg har desseverre ikke så mange som vil stå modell for meg, så da blir det slik). I mens så tenkte jeg at jeg skal vise dere noen av mine flickr favoritter den siste tiden.


/link


/link


/link


/link

3I stad var jeg ute i skogen og tok bilder av Jon-Sindre, han nekter meg desseverre å legge ut noen av bildene så dette er bare noen andre bilder jeg tok tilfeldig. Det har vært strålende vær i dag, og mens vi stod i lekte med kameraet, så kunne vi høre the baseballs fra festningen. (til mine facebook venner: bildene er lagt ut på facebook i mappen "vår og sommer 2011".)

wildfox swim

Jeg har lenge elsket wildfox, men nå tror jeg virkelig ikke det kan bli bedre. De kommer med badetöy, og det er helt fantastisk. Selve bildene og badetöyet, alt er så fint!


/bilder fra ilovewildfox.com

Denmark 2010
/Alle bilder er fotografert av min far

I fjor sommer var jeg i Danmark. Der besökte vi Köbenhavn, og en liten overnattet i en liten forstad på utsiden som heter Dragör. I Köben besökte vi tivoli, en badestrand og vi gikk gjennom Dragörs gater. Deretter dro vi videre til Töllöse, et meget lite tettsted. Der bodde vi i noen dager og i löpet av den perioden besökte vi blant annet en sånn sak hvor vi gikk gjennom tiden, altså fra gamlegamle dager og fram til nå. Etter det hadde vi to dager i Skagen, som jeg elsket. Vi besökte blant annet grenen, også kjent som stedet der to hav mötes og vi var på teddybjörns museumet. Etter et pyttelite opphold i Skagen så var det hjem til pappa, igjen og denne gangen kjörte vi ikke hele veien, istedet tok vi båten. 

eyes


/Nikki Lipstick

Åh, elsker det. 

5

 

Siden sist har jeg;

- Värt på liseberg

- Spist ben&jerry's på en egen ben&jerry's kiosk (hjerte)

- Badet i sjöen

- Avsluttet et kapittel i livet mitt, det vil si, sett den aller siste Harry Potter filmen

- Kommet inn på skolen (Studiespes.)

- Sett ca. 10 filmer (Deriblant prozac nation, the ward, the thaw og the deathly hallows pt. 2)

- Tegnet en god del

- Kost masse med kattepusene

- Savnet Norge

 
/Alle bilder fra weheartit

Design

Jeg var så lei av designet mitt og det var virkelig på tide med en forandring. Det forrige designet var fullt av is, snö og vinter, men det jeg har nå er mer, nöytralt? I alle fall så er det bare midlertidig, fordi dette er et tidligere design jeg har hatt, men for öyeblikket har jeg ikke tid eller lyst til å slenge sammen et nytt design så dere for kose dere med dette designet, mens jeg finner lyst til å lage et nytt.

Sommer i Halden

Noen bilder fra før jeg dro til Trondheim og etter at jeg kom hjem, mye dårlige bilder, meeen hey - dokumentering. Vi hadde besøk av Jessie i noen dager (hund) så det ble badetur med vofsene. Frank tørr ikke å bade, han tørr så vidt og nærme seg vannet.. Mens hamsteren nøt jordbær..

hits