blekkblod -

Trondheim pt.1

Endelig har jeg satt i gang med redigeringen av bildene.. Det tok en god stund, men det er fordi jeg var så trøtt når jeg endelig var hjemme at jeg bare sov, sov og sov. Dette er bilder fra dagen vi ankom og den første dagen, de andre dagene kommer.


(dårlig bilde, i knøw) Han her var bare så fantastisk awesome!


Kunstutstillingen skulle åpnes dag nummer en, så vi var i tredje etasje på olavshallen blant 72 forskjellige kunstere da jeg oppdaget at både tittel på det ene bildet og navnet mitt var skrevet feil. Dermed forsvant lappen sporløst og dukket opp på Henrik.


Maud. Jeg møtte henne den kvelden vi kom, og dagen etter tilbrakte jeg masse tid med henne. Her er hennes utstilling, og jo, hun kommer fra Hedemarken.


Mari (hjerte), som jeg har kjent i over et år var også med til Trondheim, og vi tok bilder av hverandre på solsiden.


(dårlig bilde, i knøw) Fuzz Generation, Østfold sin bandstolthet i år. De er utrolig flinke!


Rockheim hadde en stooor Kaizers Orchestra skjerm...


Og et awesome metall-rom!

Den første dagen i Trondheim gikk unna veldig fort. Det startet med at vi stod opp altfor tidlig og tok bussene til byen, det var en kickoff med Are, fra Are og Odin greia, og deretter workshops, sååå var det lunch, etterfulgt av åpningen av kunstforestillingen og en forestilling og deretter en parade til solsiden. På solsiden var det enda en forestilling, og deretter var det middag. Såååå etter middagen var det enda en forestilling, før det var over til Rockheim hvor vi fikk se museumet og enda en forestilling. Altså består en UKM-Dag av veldig mange forestillinger, men det er helt greit for man får se så utrolig mye talent overalt!

siste dagen i trondheim

Enten i morgen eller på onsdag blir det bildebombe fra landsfinalen i UKM! Vi drar hjem i morgen tidlig med flyet, men antageligvis så blir det ikke søvn i natt, hørte faktisk akkurat at det er planlagt hva vi skal gjøre.. Ehm, det har blitt fryktelig mye bilder, en haug med forestillinger, mye veggismat og masse feedback på bildene.

Det har vært en super tur, men nå skal jeg stikke og nyte den siste dagen i bartebyen. 

Spill&Grill pt. 2

Som dere ser er det min bestevenn som har tatt det første bildet, altså har han fått copyrighten på det, han er forresten den personen som er på det siste bildet sammen med "ukjent jente", thihi. Spill og grill i år var mye bedre enn i fjor, og Rundown er noe av det mest utrolige jeg har sett. Når det gjelder live opptredener er dem vel det beste jeg har sett, og ellers var spill og grill super hyggelig og fint. Jeg gleder meg allerede til neste år!

Spill&Grill pt. 1


Rundown


Rundown


Keep of Kalessin


Keep of Kalessin


Keep of Kalessin


Keep of Kalessin


Gift


Salvador Sanchez


Sharing! out loud
Sumobryting..

Det kommer en del to, bare jeg orker å gå gjennom flere bilder. Det ble tatt i underkant av 1500 bilder, så å bestemme seg for hvilke bilder som skal ut på nett eller ikke har vært vanskelig. Nå skal jeg ut og kose med hundene, fordi Frank har fått kjæreste (thihi) og bare slappe av med sommerferie!

en kjapp oppdatering

Jeg har vært ordentlig dårlig på å oppdatere i det siste, men vil skylde det på stress. Ikke fordi jeg egentlig er så stressa, men har gått gjennom noe... veldig tungt de siste dagene. I morgen er det trekk til muntlig eksamen, håper jeg ikke kommer opp, men sjansen er enorm, såeh..

Lørdag er det spill og grill, fra og med fredag er det totalt fri fra skolen og fredag neste uke er det til Trondheim for UKM! Regner med at jeg oppdaterer i mellomtiden, men har ikke vært så mye foto i det siste, og derfor dårlig med blogging.

Vurderer å lage et nytt design, eventuelt bytte farger og header, hva tror dere, er det en god idé?  

Macro, macro, macro!!

Håper virkelig Tommy synes dette er nyttige innkjøp til D7000-et. Han har på en måte sagt ja til macro, meeen det gjenstår å se om han er villig til å betale fem og et halvt tusen for det, og blitzen, vel, den har jeg ikke spurt om en gang, men jeg har begrunnet veldig godt hvorfor han burde kjøpe inn blitzen.

Eheh, håper på at disse blir kjøpt inn slik at jeg kan låne de hele tiden! 

På tur til Nordens Ark


Denne virker mindre fornøyd, men det er ikke så rart når den bare må se fin ut for mennesker hele tiden.. 


Se en flekk med søt mose! 


Vaske, vaske, vaske - oi, jeg er en rød panda, ikke en rød vaskebjørn. *se søt ut*

hits