blekkblod -

Torden herskeren
/privat

Stadig mer truende skyer ruller innover Halden, de truer med regn og torden, men det gjør ikke noe for regn og torden er min favorittværtype. Sitte inne og se regnet piske mot vinduet og lynet danse over himmelen er noe av det fineste som finnes. Sånn ellers har mamma forklart meg hva navnet til min kommende lillebror betyr og det betyr torden hersker og det er også fantastisk fint at det lille knøttet skal hete noe som betyr det. (mye bedre Lotta som betyr "fri mann" og Mikaela som betyr "hvem er som gud?"!!)

bææI går så kjørte vi forbi en innheining med sauer. Det var minst 200 sauer og lam som boltret seg rundt på gressplenen, og siden de var så ufattelig søte bestemte vi oss for å stoppe og ta noen bilder. Se så søte lammene er! Forresten så ble håret mitt oransje, selv etter to omganger med blekemiddelet. Nedtur!:

vertical

Jeg har åtte små poter fordelt utover lårene mine, og pc-en mitt i mellom. Jeg drikker sprite zero med rosa sugerør og har det kraftigste blekemiddelet jeg klarte og oppdrive på rema fordelt i håret. De små babyene mine vandrer rundt i senga mens jeg hører på Laleh og er litt øm i leppa fordi jeg var i sarpsborg og tok en ny piercing i stad. Livet er bra nå - og forhåpentligvis er håret mitt ikke knalloransje når jeg skyller ut blekemiddelet.


Vertikal labret!


Severin og Dobby, de små babyene mine!

Savn
/Diverse bilder av Jessie og Frank

Jeg savner Frank og livet med hund. Jeg trodde ikke at det gikk ann å savne noe så mye, men jeg savner Frank mye mer enn jeg kan sette ord på. Jeg har jo mistet mennesker jeg har hvert glad i før samt andre dyr, men det er ikke det samme med Frank. Han betydde alt for meg. Jeg elsket ham og innbiller meg at han også elsket meg. Jeg gråt i pelsen hans, koste med han, sov sammen med han og søkte meg til han hver eneste dag. Livet går videre, men det går ikke en dag uten at jeg tenker på den lille babyen min. Frank, jeg savner deg. 

Pastel


Åh, så fint!

klingshop

Fant en søt etsy butikk som inneholder mange fine kjoler. Har lyst på omtrent alt de kan tilby! Butikken finner dere her.

Søte ting til leilighetenhits