blekkblod -

liste "numero uno"

fosseløkkaDiverse bilder tatt den siste måneden, fordi jeg ikke har hatt noen andre ganger å poste dem på. Har også litt lyst til å legge ut noen bilder av hunden min, men mest fordi de er halv-morsomme, ikke fordi de er teknisk bra på noen måte..

Nå er det bare en liten måned til ukm, jeg gleder meg kjempe mye, ogogog jeg har fått forespørsel om jeg kan ta babybilder, det er alltid gøy å få sånne forespørsler!

Vind


/Nikon D80 + Nikkor 55 - 200 mm vr af-s f/4 - 5.6, Modell: May-lo, Foto og styling: Neo Mikaela (meg)

Det har blåst veldig mye i det siste. Jeg skulle ha en portrettfotografering med min søster, men etter mye hår i ansiktet så ga vi opp. Siden den opprinnelige ideen min ikke fungerte under omstendighetene så gikk jeg over til å ta bilde av "vinden". Resultatet er en haug med bilder av hår som danser i vinden. Tror ikke jeg legger ut noen flere enn dette, men kanskje... Nå skal jeg snart dra og sitte barnevakt, så ha en fin helg alle sammen!

Humle (aka. flower power supergirl pt.3)
/Nikon D80 + Nikkor 55 - 200mm vr af-s f/4 - 5.6

Endelig fikk jeg fanget blomsterbilder jeg virkelig ble fornøyd med. Ikke at blomstene egentlig er hovedfokus i disse bildene, men nå skal jeg si meg fornøyd. Det treet jeg opprinnelig tok de første bildene av er tomt for blomster for lenge siden, så dette er et helt annet tre, som er ordentlig fint, men.. det er samme konseptet.

Hva synes du?

Nasjonaldag


På Os skole har jeg gått og mine søsken går der. Såklart fanen til os skal med i bildehaugen.


På Låby skole gikk jeg noen år.. Dessuten har dem den fineste fanen i Halden!


Dette er det eneste bildet jeg har sett av meg selv fra dagen, som dere ser så var jeg fornøyd. 


Amina!


Masse kjentfolk. Tobias, Levi, Varg, Håvard og Thea.


Levi og Håvard. Jeg fulgte etter de når jeg fikk syn på dem etter toget. Jeg satt med kameraet og zoomet inn før jeg løp etter. Merkelig at jeg ikke fallt over noe, som et annet menneske.. 


Varg igjen, søt.

Min syttende mai. Ikke heelt riktig gjengitt, men bedre enn ingenting! 

flower power supergirl, again


/Diverse tumblere

Jeg prøver fortsatt å fange de perfekte bildene av trærne som blomstrer overalt nå. Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg bare ikke å ta noe jeg blir fornøyd med. Derfor kan dere kose dere med min "blomster inspirasjon" til jeg har knipset et bilde jeg blir fornøyd med også skal jeg ta mange bilder hver eneste dag slik at jeg er tilbake innen alle blomster bladene faller av trærne. 

mose mellom tærne


/Nikon D80 + Nikkor 55 - 200mm vr af-s f/4-5.6

Ah, det bildet gir meg så sommerlig følelse. Og kjenne mose under føttene er herlig, den er litt kjølig, kiler forsiktig og er ordentlig myk. Jeg elsker skogen. Jeg er kanskje ikke den beste turgåeren, men jeg er så heldig at jeg bor rett ved siden av skogen så da trenger jeg ikke gå i flere timer heller.

Var ute og tok nye bilder av treet med blomstene, men aner ikke hvordan de ble ennå. Anntar at det kommer noen blomster bilder i løpet av morgendagen.

flower power supergirl
/Nikon D80 + Nikon 18 - 200 mm

Jeg aner ikke hva slags frukt dette treet kommer til å gi, til tross for at jeg kanskje burde ha sett det i fjor. Til mitt forsvar står treet i det minste i naboen sin hage og ikke vår. I alle fall blomstrer det kjempefint, og det er et stort flott tre som står der. Jeg har planer om å ta noen andre bilder av de også, for jeg er virkelig ikke fornøyd, men men. Enn så lenge kan dere jo bare se på hvor fint det blomstrer, og gi meg konstruktiv kritikk, okej?

Ukas fotograf: Andrew EvansOppdaget nettopp denne fotografen, men jeg er trollbundet. Bildene er kjempefine, altfor fine. Det er så mye fint lys, fantastisk fokus og bokeh, for ikke snakke om motivet. Så søte dyr. Det er ganske sjeldent mennesker faktisk klarer og ta bilder av dyr som imponerer meg, så dette er jo fantastisk. Elsker han som fotograf, og han tar jo ikke bare bilder av de søte dyrene heller, så han er absolutt verdt å sjekke ut!

Alle bilder er tatt av Andrew Evans, og du kan finne hans flickr her.

2


/Nikon D80 + et eller annet objektiv

Er bloggen min så kjedelig at ingen leser den lenger, så dropper jeg hele bloggen. Gidder ikke blogge for luft. Ikke at det er slik at jeg faktisk skriver så mye nå lenger, men det er ingen som ønsker seg noe spesielt eller noen ting, så jeg bare publiserer bilder, når jeg tar noen.. Ikke at jeg har gjort det siden forrige uke, men ja.

Ønsker dere noe spesielt så er det å skrike ut, men om statistikken min synker noe mer nå så blogger jeg snart for meg selv bare, og det er ikke noen vits.. Om det blir slik slutter jeg rett og slett. Ja, vet ikke hva som skjer helt ennå, men det viser seg snart. 

hits