blekkblod -

a new chapterDet  starter et nytt kapittel i livet mitt. I morgen tar jeg steget inn i de voksnes verden og flytter inn i min egne leilighet. Jeg har tatt i mot nøkkel til døra og kjøpt nesten alt som jeg må ha i leiligheten. Åh, i morgen flytter jeg inn. Gleder meg så utrolig ufattelig mye!

Bildene er fra de to siste ukene 

20.04.2012

Takk
/Et eller annet canon kamera, bildene er tatt på hvaler

Har tilbrakt de siste dagene i Fredrikstad og i Vestby. Har vært på camping og ventet på å få vite hva som faktisk skal skje framover, og nå som jeg endelig vet er alt så mye bedre. Jeg skal flytte inn i en egen leilighet om ikke så altfor lenge og selv om jeg trodde at skolen var over for min del viste det seg at alle lærerne mine har satt seg ned og arbeidet sammen om å tilpasse skoledagene mine etter hva jeg faktisk orker. Det er fantastisk. Ting løser seg og alt blir bra igjen. Tusen, tusen takk, verden!

Usikkerhet

Det er dager jeg ikke skjønner hvor jeg egentlig har blitt av. De dagene hvor jeg ikke skjønner hvordan jeg har havnet der jeg har havnet. Akkurat nå sitter jeg på en camping i Fredrikstad. Det er helt feil og jeg skjønner ikke hva som egentlig skjedde på veien. I går kveld satt jeg med en klump av usikkerthet og uvisshet i halsen. Hvor skal jeg, hva skjer nå? Østlandet var ikke mulig, jeg kunne havnet i Bergen, Kautokeino, Tromsø, Kristiansand... alt annet en mitt kjære Halden. Likevel så havnet jeg av en eller annen grunn på en camping i Fredrikstad. Selv om jeg er takknemmelig for å være i Østfold så er usikkerheten fortsatt bredt utover dagen. Hvor skal jeg på Mandag? Jeg kan ikke være på en camping for alltid, så hva skjer egentlig når helgen er over og ting antageligvis har roet seg ned? Jeg hater å være så usikker og ikke vite hva som skjer. Jeg foretrekker å ta alt med knusende ro, men akkurat nå er det umulig å stresse ned. Hvor ender jeg opp nå?


(slenger med et bilde bare for at det ikke skal være altfor tomt..)

septum

Min septum (tatt med mobilen)

The nastiness of dogs pt. 1Mju pt. 3oreo ice creamI dag bestemte vi oss for at vi nok en gang skulle grille. Siden dette er andre gangen på ei uke så vil jeg si at grillsesongen er i gang for fullt. Jeg spiste salat og en maiskolbe, kresen som jeg er, og avsluttet med en tur til byen og denne gode isen:Nå skal jeg bare slappe av med sommerlig musikk på fullt volum og surre rundt på internettet, påskeferie er fint det!

five degrees

Siden sist har jeg grillet på Prestebakke, badet ute for første gang i år (i vannet man ser på bildet over), savnet Frank, drukket masse god iste, tilbrakt altfor mye tid i Fredrikstad og spilt en god del the sims 3 husdyr. Jeg bruker dagene mer eller mindre på å være hjemme, men har sovet i Fredrikstad den siste tiden. Nå er det endelig helt tilbake til mitt kjære Halden og min kjære seng.

Skal prøve å blogge litt mer fordi jeg nå har mer tilgang på internett, men kan alltids hende at jeg lover for mye, slik jeg nesten alltid gjør.

hits