blekkblod -

diskotek

Jeg tar ikke bare bilder i form av ren fotograferinger. Jeg tar jo også bilder når det skjer ting. Disse er fra diskoteket i går, på utsiden vel og merke, som var mye bedre enn det varme, klamme lokalet fyllt opp av kunstig røyk og strober som blinket.. 

Ukas fotograf: Rockie Nolan


/rockienolan.com

Modeller søkes!Jeg har en fotografering hvor jeg trenger modell som burde skje innen juni, helst før 17.mai også, og en fotografering til sommeren hvor jeg trenger modell.

Den første fotograferingen trenger jeg en jente til, hvordan du ser ut er egentlig ikke så farlig, men jeg vil gjerne ha tilsendt bilde om du vil bare for å se hva slags muligheter jeg har. Fotograferingen vil skje på fosseløkka, i "skogen" vi har her og du vil måtte gå i vann med leirebunn. (jeg har vært uti selv allerede, og på det dypeste rekker ikke vannet lenger enn midten på leggene). Vil du vite mer er det bare å kontakte meg slik at vi får avgjort noe.

Den andre fotograferingen vil skje utover sommeren når det er varmt nok til å gå ut i vannet. Denne fotograferingen krever en jente med langt har. Altså ikke superlangt, men lengre enn til skuldrene for å si det sånn. Denne fotograferingen har jeg ikke helt bestemt meg for hvordan skal bli, men om du er villig til å ligge under vannoverflaten i en kjole som vi må bestemme etterhvert så må du gjerne kontakte meg.

Hvis du vil være med på en av disse fotoshootene må du kontakte meg på epost addressen lotkas@ostfoldfk.no.

Jeg trenger modeller fortløpende ellers også, men felles for de fleste fotograferinger er at du kommer deg til fosseløkka, om du ikke vet hvor det er så kan jeg forklare deg det.. 

greenKala
Feil fokus, det ene i større grad enn det andre, men liker bildene veldig godt likevel.
De to siste ble jeg veldig fornøyd med faktisk.

Dette er katten som jeg passet på i vinter, om noen i det hele tatt husker det. Hun flyttet jo til pappa, også flyttet hun til en av våre naboer, og der har hun bare vært inne. Men nu har hun sluppet ut, og istad møtte jeg henne og da ble det bilder. Hun er så nydelig, og nå som hun har fått litt mer fett på kroppen ser ho mye sunnere ut også. Fine pusekatten. Synd de har byttet navn på henne da, husker ikke hva hun heter nå, men hun kom likevel løpende på sitt gamle navn Kala. 

May-lo pt. 3

Dette er de siste bildene for denne gang. Aner ikke når jeg får skaffet meg en modell eller lignende så det får bli med disse for en stund, men kan jo hende jeg drar fram litt bilder fra tidligere og slikt for at bloggen ikke skal bli helt død. Dessuten vurderer jeg og blant annet ha en greie som heter "ukas fotograf" gående.. Men vet ikke når jeg setter i gang med dette. God påske alle sammen!

May-lo pt. 2

May-lo pt. 1Once more

Jeg har bestemt meg for å lage en ren foto blogg. Bare bilder, ikke noe mer, eller joda, nyheter som omgår foto og sånn. Sånn som UKM og hva som skjer innen foto for meg og sånn. Jeg har egentlig aldri trives i rollen som blogger etter at jeg sluttet å blogge spesifikt om psykisk helse i fjor høst, men nu skal jeg bare blogge om foto og da går det nok supert.

Dessverre blir det nok ikke så mye blogging på meg, fordi jeg nesten aldri tar noen bilder, men det går sikkert bra det også. Jeg har jo nesten ikke hatt lesere siden jeg sluttet og blogge om psykisk helse.. 

UKM 2011; Fylkesmønstringa i Fredrikstad pt. 3 (bilder)


Brødrene Konk. Herlig underholdning, rett og slett fantastisk. Bildet viser de nok fra deres beste side. 


Antichrist. Disse var ekstremt flinke. Elsket opptredenen de hadde. Virkelig synd de ikke gikk videre.


Min utstilling med bildene av varg på veggen, den stygge D-en, usj.


Konstant framvisning av bildene via prosjektor + lederen av utstillingene til venstre, men kanskje ikke det mest flatterende av bildene..


Også meg for å demonstrere at jeg faktisk har rødt hår, noe jeg aldri får gjort på de andre bildene.. 

Jeg har tatt det bildet som er av bildene mine på veggen ellers er de andre tatt av Jon-Sindre Hoel.
 

hits