blekkblod -

Apotekernas påskmust

De siste dagene har jegSpist kjempegod salat.Drukket masse påskemust og hatt på meg ankelsokker med søte prikker.Hatt på meg den hvite skjorten min og kjøpt en blomsterte tunikasak.Slappet av på rommet mitt, med Frank på veggen og mange minner på skapet.

Ellers har jeg også vært på ungdomshuset, krøllet håret, vært på besøk hos Sindre, spist enda mer god mat, samlet inspirasjon til å ta ordentlige bilder og vært masse sammen med Hanna. Nå skal jeg straks ut og spise enda mer god mat og en tur på brygga i sola, før det blir tilbake til å slappe av på rommet..

Mju pt. 2

Dette er mitt første ordentlig forsøk på studiobilder. Disse bildene er to av de Mju selv ville at jeg skulle redigere til henne, og i de neste delene så kommer de bildene jeg valgte redigere fordi jeg likte de.

double faced pt. 2

Min bestemor, fortsettelsen i serien "double faced".

Øra
/Bilder fra fylkesmønstringa 2011

Savner litt å jobbe med utstilling, merkelig nok. Hver gang jeg faktisk gjør det så har jeg omtrent ikke noe annet enn klager å komme med, men nå som jeg vet at det ikke blir noe jobbing i år så savner jeg det. Dumme hjernen.

double faced pt. 1

Selvportretter, for en gangs skyld, for det skjer jo ikke så fryktelig ofte.

Mju pt. 1 (Lights)

DaisyLitt diverse ting jeg ville kjøpt om jeg hadde hatt penger til det. Parfymen er nok det som står øverst på ønskelista, og den kommer jeg til å ønske meg helt fram til jeg får tak i den på en eller annen måte.

De-Energized - After forever

Jeg har ikke hvert på skolen på nesten to uker, og likevel er det fortsatt masse skolearbeid. Er det mulig? Jeg må lage en engelskframføring, gjøre mattelekser i hauger, kontrolloppgaver og en innlevering i matte, jeg aner ikke hvor mye i norsk jeg faktisk må gjøre og dessuten må jeg ta igjen både en tyskprøve og en geografiprøve. Må virkelig si at jeg gleder meg til å møte på skolen i morgen og få enda flere oppgaver..Bortsett fra skole har jeg også andre oppgaver, men de er ikke fullt så viktige (eller tidskrevende). Foto har blitt kraftig nedprioritert i livet mitt, og ellers gjør jeg ikke så mye annet enn å være sliten og surre rundt på gården. For ja, jeg har jo flyttet, langt bort fra sivilisasjonen og ut til geitene. Samtidig som jeg er litt skeptisk til at jeg bor på en gård (jeg er trossalt byjente til beinet) så er det også ganske så koselig.

"flere klager her"

torsdagsliste

Samler du på noe?
 Ikke ordentlig, men jeg har veldig mange ting som er relatert til pingviner fordi jeg er så glad i pingviner.

Hvem film så du sist?
Jeg så Ice 2020, en apokalypse film uten like..

Hvilke er dine favorittplasser?
På verandaen om sommer klokken fire om natten med datamaskinen foran meg slik at jeg har en skypesamtale i full gang med min bestevenn og campingplasser, da spesielt Vita Sannar. Ellers er jeg veldig glad i København, Skagen og Stockholm.

Din favoritt tv-serie?
Hmm, akkurat nå ser jeg mest på americas next top model, men det er for å prøve å lære litt om hvordan jeg skal instruere folk til å stå model når jeg fotograferer. Ellers ser jeg fryktelig mye på skins, the big bang theory og house m.d og det er vel også mine favoritter.

Favorittnavn (ikke ditt eget)?
Lilja.


/Nikon D7000 + Sigma 55 - 200mm

Hva er du flink til?
Jeg synes i alle fall at jeg er ganske flink til å snakke. Altså ikke bable i vei om alt eller ingenting, men holde meg saklig og legge fram et tema bra. Samt at jeg er flink til å skrive saklige tekster og bruke fagord på en måte som ikke forvirrer mennesker flest.

Hva gjør det glad akkurat nå?
At jeg er hjemme igjen!

Hva er ser du til høyre for deg?
Store deler av rommet mitt, det vil altså si en pose med klær som skal vaskes, skrivebord og kontorstol med pysjbuksa mi i, samt masse stæsj i en hylle. Dessuten ser jeg også vindus karmen som er pyntet med bilde av bestefaren min, babooshka dokker, diverse glassfigurer og en misplassert ny-norsk ordliste.

 Hva har du som ringetone?
Jeg har dimmu borgir sin "da den kristne satt livet til".


/Nikon D80 + Nikkor 18 - 200mm

Hva skal du i morgen?
Jeg skal forhåpentligvis til ungdomshuset, også har jeg en legetime og jeg skal i et slags møte.

Hva er din favorittbok?
Det er nok The subtle knife av Philip Pullman.

Hva liker du best å fotografere?
Mennesker og dyr, altså ting som lever og beveger seg.

Hva lukker du øynene hva tenker du på?
Frank (altså hunden).

Din favorittfilmkarakter?
Sam i Benny and Joon og Idgie Threadgoode fra Stekte, grønne tomater.


/Nikon D80 + Nikkor 18 - 200mm 

hei, igjen..

Tiden snegler seg forbi og jeg lengter tilbake til å blogge. Ikke fordi jeg egentlig har så mye mer og blogge om nå, men fordi jeg rett og slett savner og kunne dele bilder, klær og små hendelser på en blogg. Derfor så har jeg bestemt meg for at jeg skal vende snuten tilbake mot blogg.no. Ikke at jeg tror at det blir så mye blogging framover likevel, men det blir noen småinnlegg her og der i det minste. 

hits