blekkblod -

UKM 2011; Fylkesmønstringa i Fredrikstad pt. 2

Som sagt var jeg i Fredrikstad i går for fylkesmønstringa..

Mesteparten av dagen var jeg ute i en garasje/et lager eller noe slikt og hang opp utstillingen samt hjalp til og ventet. Det var iskaldt, men det var absolutt verdt det. Jeg passet også på å få med meg to av de andre fra Halden. Det ble tatt ekstremt mange bilder, men jeg har ingen av de, så eheh, bilde tomt innlegg.

Jo, så kom resultatet etter en hel dag i vente. Jeg skal til Trondheim!!! (ps; jeg bruker "artistnavnet" neophobia så derfor man ikke hører mitt navn bli nevnt..)

UKM 2011: Fylkesmønstringa i Fredrikstad


/nitrok.deviantart.com

I morgen er det på tide med UKM igjen. Denne gangen er det fylkesmønstringa som står for tur. Drar innover til Fredrikstad tidlig på morgenen med tog og blir plukket opp der av en person som er med og arrangerer! Snille arrangørene. Gleder meg fryktelig mye, både til å se scene innslag, se de andre utstillerne og deres bidrag og ikke minst få vite hvordan det går denne gangen.

Ønsk meg lykke til?

Failed


/privat

Jeg skammer meg, litt sånn mye. Det beste bildet jeg fikk til, høy iso og jævlig lang lukkertid, ingen blits og stativ. Og det er det beste jeg kan få til. Ønsker jeg kunne stjelt D7000 med meg hjem og ta tele objektiv saken som hører til D80 over på den. Tror faktisk resultatet hadde blitt så mye bedre da, men samtidig har jeg null erfaring med måne bilder. Åh, jeg er så skuffet. Men månen er ekstremt pen, og gjennom kameraet kan man virkelig se mye detaljer.

Åh, jeg skulle ønske jeg aldri kvittet meg med teleskopet mitt nå, det hadde vært ypperlig å se gjennom det. Ååårhh, skuffet.

empty
/Mikaela Kasbo og min søster som modell

Through the ice
/Mikaela Kasbo og min mor sin hånd

metall
/kilde

Jeg fikk nettopp bekreftet at bildene mine blir skrevet ut på metall til fylkesfinalen i UKM. Gleder meg enormt til å se resultatet! Har egentlig aldri sett bilder skrevet ut på metall heller, det er bare så awesome! Gleder meg så enormt mye. Dessuten så er jo finalen i Fredrikstad om ikke så altfor lenge, og jeg gleder meg masse til den også. ♥

Tommy Payne, man kan ikke unngå å være glad i den mannen. Han har gjort så veldig mye mulig for meg, bare det at jeg deltok på UKM fra starten av både i fjor og i år er takket være han!

UKM 2011: Halden

I dag brakte det løst for fullt. Forventninger, nervøsitet og spenning lå i luften i hele kultursalen og alle løp rundt og stresset. Kunstnerne stod ved verkene sine og passet på at alt var perfekt, artistene sang og smilte nervøst og bandmedlemmer diskuterte iherdig diverse temaer mens de så spente ut. Alle var klare for å gå på scenen eller vise fram kunsten sin nå som dagen endelig var der. UKM 2011 i Halden var vellykket og proppfullt av forventningsfulle tenåringer og foreldre.

Jeg på min side stod ved mine bilder hengende på en "vegg". Jeg var også forventningsfull, men kanskje ikke like nervøse som alle de andre. Mest fordi mine bilder henger der og jeg må ikke stå på en scene, men jeg var minst like spent. Hva slags tilbakemelding får man? Hva om ingen liker bildene? Hva om noe går galt?

Alt i alt gikk det ganske fint og endelig kom tiden for å få vite hvem som gikk videre til fylkes finalen i Fredrikstad. Full av forventning satt jeg i stolen min og når jeg hørte navnet mitt ( eller neophobia som er artistnavnet mitt ) ble jeg så ekstremt glad. Ned trappene, opp på scenen og sikret en plass i fylkes finalen og i viten om at jeg gjorde noe bra.. At bildene var bra!

Glad!


/Model: Varg (http://stenbrott.blogg.no), Foto: Mikaela Kasbo/Neophobia, Location: Fosseløkka (I elva, høhø)

Det er da bildene jeg deltok med. Jeg er klar over at jeg har publisert de før, men de passer jo meget gått inn til dette innlegget, synes dere ikke? Joda, så her får dere se bidraget mitt..

hits