blekkblod -

Gothenburg is the second largest city in Sweden by population and the fifth-largest in the Nordic countries.

Denne helgen har jeg vært i Göteborg sammen med Sindre. Turen har vært planlagt siden november da jeg booket en junior suite på fine gothia towers. På fredag klokken tre satte vi oss på toget mot storbyen, og klokken halv seks stod vi begge ved vinduet i attende etasje og studerte utsikten som er helt fantastisk.
(unnskyld for elendige bilder!)

Etter en liten stund med utprøving av verdens mest behagelige seng og nok titting på hotellrommet så gikk vi ut. Vi spiste middag på en ganske tom kina-restaurant med utrolig hyggelig betjening. Etter en hyggelig middag og drikking av litt cider så sovnet vi. Ved midnatt våknet jeg, og etter en time med tv-titting vekket jeg Sindre. Da dro vi ut i sentrum og trasket rundt på avenyn og studerte nattelivet. Dessverre tenkte jeg ikke over å ta med kameraet en gang siden klokken var to på natten, men vi så utrolig mye fint og vandret flere timer i sentrum. Når vi kom tilbake til hotellet denne gangen så sovnet vi på ny.

Lørdag tilbrakte vi i hovedsak på universeum og med en liten bytur. På universeum brukte vi absolutt mest tid på rommet med "dødlige skjønnheter", fordi jeg rett og slett synes slanger er noe av det peneste som finnes og fordi Sindre er veldig glad i edderkopper. Vi klarte også å svi av ca. fem hundre kroner i butikken på universeum og med meg hjem har jeg en "stjernehimmel", altså en som lager fine stjerner i taket mitt (og den er korrekt i forhold til hvordan det faktisk er!), et bakterie kosedyr og en plakat som er en oversikt av hjertet.


Når vi kom tilbake til hotellrommet så vi på melodifestivalen før vi nok en gang vendte nesa mot avenyn. Nå hadde klokka nok en gang passert midnatt, og vel framme i byen gikk vi nok en gang rundt på avenyn og studerte uteliv, kaos og spiste mat. Alt i alt har det vært en helt fantastisk tur og hotellrommet er.... fantastisk! Jeg anbefaler virkelig hotellet, om enn så bare for å få lov å kjøre i glassheisen.


UKM 2013!I år hadde jeg egentlig ikke tenkt til å melde meg på fordi jeg ikke følte at jeg hadde noe å bidra med. Likevel har jeg nå meldt meg på og krysser alle fingre for at dette går bra.. Jeg skal ikke avsløre hvilke bilder de er/hvordan de ser ut før UKM er og jeg er helt sikker på at jeg faktisk blir ferdig. Jeg tror egentlig at jeg rekker, men sånn for sikkerhetsskyld så vil jeg ikke love at jeg faktisk deltar ordentlig, men ja, jeg tror jeg rekker!

Dessuten spurte søte Mari om jeg ville gjøre en liten jobb i år. Så nå skal jeg være UKM ambassdør! Det vil si at jeg skal gjøre en liten jobb på selve mønstringa og ellers informere andre ungdommer om hva UKM er, dele erfaringer og oppfordre alle til å melde seg på. Man kan til og med vinne 1000 kr eller en reise til UKM-festival som i år finner sted i Larvik! Så dere kan bare vente på et innlegg om hvor fint UKM faktisk er. Jeg melder meg tross alt på år etter år, og dette blir fjerde gangen jeg deltar, og det er jo såklart fordi UKM er en positiv opplevelse!

hits