blekkblod -

Lek


/Nikon D80, blabla

Litt usikker på hva jeg egentlig ville lage her, gikk som det gikk. Litt lek i photoshop, et håp om å få til noe awesome, men ikke helt lykket.. Nåja, greit nok å se hva man må øve mer på.. 

double
/Nikon D80 + det vanlige objektivet og photoshop CS3.

God helg folkens. Etter en iskald fredag skal jeg følge opp med en (forhåpentligvis) normal temperert lørdag med kos og avslapping. Så nå kryper til sengs før jeg legger meg altfor seint, og står opp så seint at lørdagen min er mer brukt til søvn enn våken tilstand..

Når er det dere legger dere folkens? Jeg legger meg nesten aldri før ett, men jeg sover mye på dagen også, små "lurer" som aldri skulle vært der i utgangspunktet.

Bilder, bilder og litt flere bilder


Kveldens dj's Max, Mergim og Henning.


Kujtim og Valmir rett før start av diskoteket.


Kujtim på oksen som fungerte sånn tyve prosen av tiden, men det var jo gøy når den var i gang!


Og da var han på vei av oksen igjen.


Det var noen jenter som turte og prøve blant annet Lone.


Remi holdt seg på mr. Okse i imponerende 33 sekunder, mens Dana ikke klarte mer en 7.

En vellykket kveld med mye morro. Jeg personlig hverken danset eller testet ut hvordan det var å sitte på okseryggen. Jeg stod der og tok bilder hele kvelden og fløy mellom data og dansegulvet for å få flyttet over bilder og ikke bruke opp alle de 16 GB på kameraet.

Jeg fikk også betalt! Ikke av ungdomshuset, men av han som hadde brakt med oksen. Min første betalte fotojobb, å fyfan, glad.

Gjett hva som skjer i kveld!

For noen minutter siden åpnet diskoteket, og dermed er jeg på plass som fotograf. Dagens tema "Cowboy og cowgirl", dessuten er de nye lysene fantastiske, jeg rett og slett elsker effekten de gir av at det er stjerner overalt.
/Mikaela Kasbo + Nikon D7000, Sigma 50mm f/1.4

dj final
/Nikon D7000 + Sigma 50mm f/1.4

Måtte ta bilder, på tvang - av noe som jeg ikke finner spennende under noen omstendigheter, for så å få røyk stjelt fra meg mens jeg gjør det jeg ikke under noen omstendigheter hadde lyst til, men hey, dere kan jo se på noen av bildene.

hits