blekkblod -

strawberry


/Mikaela Kasbo + HP 945 et eller annet, gammelt bilde fra i sommer

Jeg vil ha sommer, .

Feathers
/Nikon D80 + Nikon 18 - 70 mm f/3.5-4.5 AF-S DX

Portofolio

En slags portofolio. Den er kanskje ikke spesielt satt opp etter reglene og slikt, men den viser nå i alle fall mye av det jeg har gjort.

akrobatisk hund


/Nikon D80 + Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX

Gamle, men herlige bilder. Elsker Frankie!

Sigma 50mm f/1.4

Nå har det seg slik at den siste tiden før jul, og nå på fredag lekte jeg med det nye Nikon D7000-et, og det kommer jeg også gjøre de neste ukene. Det beste er nesten ikke kameraet, men et av objektivene nemmelig Sigma 50mm f/1.4. Det er virkelig et fantastisk, fint, perfekt, deilige(eheh) objektivet jeg har vært borti!


Dermed så ønsker jeg meg et Sigma 30mm f/1.4 som jeg kan leke enda mer med! Lurer litt på hvor nødvendig det blir for bruken min, men ahh, samma det, vil ha. Det er sikkert like perfekt som 50mm-en!

D-lite blitz + litt tilNytt leketøy, eheh <3

Før og etter; May-lo og Kala


Ikke noe spesielt, men jeg har ikke noe spesielt og blogge om heller. Drar til Sarpsborg i morgen, en liten tur til Madison med Sindre.

UKM

Nå har jeg gledet meg til UKM siden jeg meldte meg på, men nå begynner det å bli stressende. Jeg har enda ikke tatt bildene, og jeg tror ikke jeg har noe fra før av jeg kan bruke. Fryktelig usikker på hvem av ideene jeg skal følge og hvor gjennomførbare de egentlig er.

Lurer litt på om jeg ikke skal stresse mer og rett og slett få tatt bildene til flere av ideene i dag, selv om det muligens blir veldig vanskelig og få til dette. Ellers har jeg alltids bildene av Varg fra i sommer om hun lar meg bruke dem da..

Varg_01

Varg_02

Varg_03
/Canon - et eller annet av dem, husker ikke. Eneste jeg veit er at de er redigert i Adobe Photosop 7.0 og bildene ble tatt med en ISO på 400.

hits