blekkblod -

Flickr favoritter

Jeg får snart mitt eget kamera og gleder meg så altfor, altfor, altfor mye! Har ventet på dette i flere år og derfor så bruker jeg timesvis på flickr og leter inspirasjon. Her er noen av mine favoritter:

Før jeg dør
/bilder fra before i die

a dead fox

/Bilder fra www.deathfoxie.blogg.se

5 inch and up

Denne jenta kler seg perfekt - bortsett fra når hun ikke gjør det (meen det er ikke så ofte, eheh)./Alle bilder fra www.5inchandup.blogspot.com

fgr


 
/Bilder fra fashion gone rouge

weheartit


/alle bilder fra weheartit

Noen bilder jeg har "hjertet" på weheartit den siste stunden. Det meste fordi det er fint, mye fordi det er søtt, en del fordi det er spennende og en dæsj med jeg har lyst på. Weheartit er siden jeg kan sitte og bla igjennom om igjen og om igjen, titte på alt jeg kommer over, hjerte, hjerte og hjerte. Siden jeg opprettet kontoen min for ca. et halvt år siden så har jeg hjertet 2085 forskjellige bilder, fulgt 21 mennesker sine weheartit aktiviteter og 16 personer har bestemt seg for å følge meg.

De fleste har vel hørt om weheartit, men mange har ikke en konto, men likevel, jeg oppfordrer dere til å opprette en konto så dere kan hjerte alle bilder dere liker, og dermed bare kunne gå inn på weheartit for å finne bilder som du er fine. Som en inspirasjonsvegg, eller som en bok som gjør det glad. Jeg kommer i alle fall ikke til å slutte å bruke weheartit med det første!

Min profil kan du besøke ved å trykke >her<.

flickr favoritter og litt til

Jeg har ikke vært ute og tatt noen ordentlige bilder på en god stund. Det er egentlig ikke sant, fordi jeg tok trossalt bilder av Sindre, men de har jeg ikke lov å vise fram noen steder, så da føles det likevel smålig... ikke eksisterende ut. I alle fall så samler jeg masse inspirasjon i disse dager, og jeg håper på at så snart vi drar til Sverige så skal jeg få hatt hvertfall to photoshoots med min søster (jeg vet hun går igjen på veldig mange bilder, men jeg har desseverre ikke så mange som vil stå modell for meg, så da blir det slik). I mens så tenkte jeg at jeg skal vise dere noen av mine flickr favoritter den siste tiden.


/link


/link


/link


/link

eyes


/Nikki Lipstick

Åh, elsker det. 

flower power supergirl, again


/Diverse tumblere

Jeg prøver fortsatt å fange de perfekte bildene av trærne som blomstrer overalt nå. Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg bare ikke å ta noe jeg blir fornøyd med. Derfor kan dere kose dere med min "blomster inspirasjon" til jeg har knipset et bilde jeg blir fornøyd med også skal jeg ta mange bilder hver eneste dag slik at jeg er tilbake innen alle blomster bladene faller av trærne. 

hits