blekkblod -

Dag 8

I min veske

Jeg bruker ikke veske, bare skolesekk, og i den finnes det kun ting som er fryktelig naturlig og ha med. Slik som penal, skolebøker, skolepc + lader og eventuelt en matpakke. I lommene mine så har jeg mobiltelefonen + ørepropper, lommebok, (lighter og røyk), EOS og annet smått som jeg tilfeldigvis stapper i lommene eller som jeg trenger den dagen..

Jeg er altså ingen veske-person, men det er mest fordi jeg ikke er så mye i byen utenom når jeg har vært på skolen, så dermed er det naturlig og bære sekken, og det er ingen mening i å slepe rundt på både sekken og ei veske. Jeg kan ta med meg veske til byen da, men kun når jeg ikke skal på skolen og jeg har med meg mer enn det som får plass i lommene mine.

*bilde av kjedelig skolesekk som blir utdelt på skolen her*

Dag 7

Ehm, jeg vet ikke om jeg faktisk får lov å legge ut bilde av ham, men det er jo ikke sånn at jeg ikke har gjort det før, så;/bilder tatt av meg ved to forskjellige anledninger, det er altså han + Mariel, og på det siste bildet er det hans hals med et smykke han alltid bruker

Jeg vet ikke om jeg nå skal fortelle om sånn "hvorfor det er min bestevenn" eller "hvordan han ble det" eller noe.. Vel, jeg møtte Jon-Sindre for første gang tidlig på barneskolen, men fordi vi hadde venner ellers begge to, så brydde vi oss aldri om hverandre, vi var som luft for hverandre. Så etter at vi begynte på ungdomsskolen ble jeg kjent med bestevennen til Sindre, og deretter så ble jeg også kjent med Sindre.

Sommer'n mellom åttende og niende så sendte jeg ham en melding når han var i Danmark og etter det så møtte vi hverandre i byen på sommeren og deretter har vi vel egentlig bare fortsettes å møtes? Nja, jeg vet ikke. Jeg vet i alle fall det at uansett hva for noe dumt jeg gjør, så vil han aldri svikte meg, og han har vært der under den tyngste perioden i livet mitt, og likevel ikke stukket av. En bedre venn får man ikke.

Og til alle som er fullstendig overbevist om at vi enten er kjærester eller søsken, NEI, man kan faktisk være veldig gode venner uten å ha et familieforhold eller være kjærester, okay?

Dag 6

En ting jeg elsker fra min garderobe.

Vel, jeg er veldig glad i et skjerf jeg kjøpte i fjor høst på h&m. Fordi det er i en finfinfin farge, og er sånn rundt (eheh). Dessuten er det veldig varmt og godt på kalde vinterdager og det klør ikke eller noe sånt. Det ser omtrent sånn ut, bortsett fra at det er vinrødt;

Ellers må jeg si at elsker samesokkene mine som farmor har laget. Det er hvite, veldig tjukke raggsokker, men typisk "samisk" mønster. Men jeg bruker dem nesten bare hjemme, fordi når jeg tar på de så får jeg ikke plass til føttene mine i skoa lenger.

Dag 5

Min favoritt farge el. mønster

Vel, min favorittfarge er en slags lys lime grønn, men samtidig er jeg fryktelig glad i mangemangemange farger, det spørs bare på akkurat hva dem skal brukes til. Jeg vil si at favorittfargene mine er sånn ca. disse, pluss noen lillanyanser og mørkmørk rød;


Det er såpass nøye at jeg faktisk har møbler i den turkise blåfargen og i den lys limegrønne fargen samt at jeg leter etter den perfekte rosatonen(altså den lyseste av disse rosa ca.) til veggene på rommet mitt. Så når folk sier at jeg er lite fargerik tar dem feil, eller nei vent, jeg liker jo klær i mørke farger best. Ja, jeg har mange favorittfarger, men jeg kan ikke svare så enkelt som "grønn, rosa og blå" heller.

Dag 4

Det værste jeg vet.

Vel, siden jeg fortsatt er syk, og av en eller annen merkelig grunn har vært altfor mye syk i høst, så vil jeg konkludere med at noe av det værste jeg vet er å være syk. Det er såklart ikke det værste som kan skje, men jeg hater det, altfor mye.

Bilde? Nei, orker ikke.

Dag 3

Eheh, det beste jeg vet? Det er altfor mye som er bra. Noe av det fineste og beste er i alle fall Frank!:
Også er det lille Kala-pus:


Men Frank og Kala er ikke så glad i hverandre, eller egentlig er det Kala som ikke liker Frank, men alle tror at Frank ikke liker Kala fordi han er en stor, slem hund. (han er ikke det) Kala derimot er en grinete og aggressiv liten kattepus som hater alt, bortsett fra meg av en eller annen grunn. (og mat da)

Dag 2

Mine intresser er;en; Piercinger, tattoveringer, diverse bodymods og slikt. to; Dyr, spesielt de rundt meg, og de dyrene som finnes i Norge, men også dyrs rettigheter over hele verden, spesielt da det gjelder dyretesting og bruk av pels. tre; Klær og stil, men ikke mote, bare det jeg synes er fint. fire; Hår, da mener jeg hårfarger, frisyrer og dreads etc. Igjen så bryr jeg meg ikke om moten, men derimot det jeg liker og synes er pent. fem; Sminke generelt seks; Bøker/det å lese. sju; Fotografering, photoshop og ting rundt dette. åtte; Psykologi, men ikke bare "the psychology of fear" som bildet så fint sier, men psykologi spesielt knyttet til personlighets forstyrrelser og hvorfor hjernen gjør som den gjør når det gjelder slike lidelser. ni; Politikk.

Dag 1


Jada, det er bare litt sensur i bildekanten fordi jeg er feit og dermed har en feit arm som så ekstra feit ut på bildet. eheh. Brillebilder, eheh.

en; Selv om jeg aldri legger ut brillebilder av meg selv, omtrent i alle fall (se et unntak rett over), så bruker jeg briller hele tiden, og om jeg ikke har briller og det er mørkt klarer jeg ikke å se hvor jeg skal. I lyset går det greit, men da sliter jeg med å måle avstander og setter ting på utsiden av kanten av bordet f.eks. og jeg kan ikke lese på tavla, kjenne igjen mennesker etc, jeg ser omtrent bare farge forskjeller (derfor jeg sliter ekstra i mørket).

to; Jeg har vært forelsket i samme person i flere år, men jeg har små forelskelser på siden. Det vil altså si, jeg vil egentlig ha DEN personen, men siden jeg ikke får han, så må jeg ta til takke med andre, og det vil da si kun jenter fordi jeg er bifil, men bare er hetero for han. (frøken kresen)

tre; Jeg er fryktelig nerdete i utgangspunktet, men jeg har lært meg å holde kjeft, hvertfall nogenlunde, og dermed så går jeg ikke rundt og tror at jeg er smartere enn andre, fordi alle  har sine ting, og jeg er veldig teoretisk, men lite praktisk..

fire; Jeg er politisk aktiv til en viss grad, og fra og med neste år satser jeg på å ta det til et mer seriøst nivå.

fem; Jeg kan snakke finsk og lese, men om du gir meg en grammatikk prøve eller ber meg skrive noe så kan jeg ikke mer enn typ. en finsk fjerde klassing. (og nei, jeg snakker ikke flytende, men jeg er flink nok til å føre ordentlige samtaler, og jeg kan lese en finsk bok, finske aviser etc.)

sju- og førti

Dag 1 - En ny bild på mig + 5 fakta
Dag 2 - Mina intressen
Dag 3 - Det bästa jag vet
Dag 4 - Det värsta jag vet
Dag 5 - Min favoritfärg/favoritmönster
Dag 6 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - I min väska
Dag 9 - Favoritband
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - Det här är jag beroende utav
Dag 12 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför
Dag 13 - Det här får mig att må bra
Dag 14 - Det här får mig att må dåligt
Dag 15 - Min favoritmat
Dag 16 - En resa jag aldrig glömmer
Dag 17 - Någon jag alltid kan lita på
Dag 18 - Någon jag älskar
Dag 19 - Min favoritstad
Dag 20 - Favoritdricka
Dag 21 - Vad jag åt idag
Dag 22 - Något jag måste hinna med innan jag dör
Dag 23 - Mina favoritfilmer
Dag 24 - Saker jag stör mig på
Dag 25 - Något jag är bra på
Dag 26 - Favoritlåtar just nu
Dag 27 - Gamla bilder på mig
Dag 28 - Min favoritkonsert
Dag 29 - Min dröm-kamera utrustning
Dag 30 - Alla mina hårfärger
Dag 31 - Personer som inspirerar mig
Dag 32 - Min favoritsysselsättning
Dag 33 - Något jag inte klarar mig utan
Dag 34 - Mina favoritmärken
Dag 35 - Favoritmotto
Dag 36 - Några saker ni inte visste om mig
Dag 37 - Om jag skulle byta utseende med någon, så skulle jag byta med..
Dag 38 - Det här vill jag ha
Dag 39 - Favoritserie
Dag 40 - En bild på mig utan smink
Dag 41 - Mina favoritbloggar
Dag 42 - Mina rädslor/fobier
Dag 43 - Min spotifylista
Dag 44 - Min favorit hår-produkt
Dag 45 - Det här hade jag på mig idag
Dag 46 - Något jag har svårt för
Dag 47 - Vad jag är för slags person

Bloggtørke fører til at man forsøker seg på ting, og selv om jeg feilet på forrige trettidagers ting så tror jeg denne går bedre, bare fordi jeg slipper og hoppe rundt og ta bilder i denne. (selv om jeg sikkert kunne gjort det også) Ja, den er på svensk, men det er fordi jeg er like svensk som norsk (ikke sant da jeg er finsknorsk, meeen jeg er i sverige hele tiden og bor halveis der typ). Og dette er jo faktisk en 47 dagers.

hits