Ha det 2013 - Velkommen 2014! (blekkblod)

Ha det 2013 - Velkommen 2014!


kilde

Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går. Det føles ut som om det var i går jeg var 15 og gikk siste året på ungdomsskolen, når jeg fortsatt bodde hjemme og ikke skjønte helt hva ansvar faktisk innebærer. Nå er jeg voksen, jeg er hele 19 og har virkelig smakt på hva ansvar, penger og myndighet faktisk innebærer. Ja, det er en enorm lettelse - men samtidig så er det også tungt å bære på. Penger som skal strekke til, mat som må lages, skolearbeid som må gjøres. Men alt i alt er jeg fornøyd med forandringene, for ansvar betyr også frihet til å gjøre det jeg vil.

2013 har bydd på både glede og sorg. Det har vel ikke egentlig vært så mye sorg dette året, jeg har ikke mistet noen som har stått meg veldig nær, men likevel så har jeg mistet mennesker som har betydd mye for meg en gang og dyr som har betydd mye for meg. Av gleder må vel det faktum at jeg faktisk kom inn på skolen være en av de største, selv om jeg ikke er noe flink til å vise det. Og gleden over reiser til Sverige og gleden over å møte nye mennesker som plutselig betyr så utrolig mye for meg.

2013 har også vist meg hvor nært vi egentlig står som familie og hvor mye vi betyr for hverandre. Når jeg bodde hjemme lengtet jeg alltid bort, men når faren truer så skjønner jeg virkelig hvor mye mamma og mine søsken betyr for meg!

Jeg håper 2014 har mye å by på, og jeg skal prøve å sørge for å gjøre 2014 til et meningsfyllt år!


  0 kommentarer i "Ha det 2013 - Velkommen 2014!"

Skriv en kommentar

hits