Jeg søker modeller! (blekkblod)

Jeg søker modeller!

Jeg søker modeller! I hovedsak søker jeg jenter da jeg allerede har en fast guttemodell, men gutter er også velkomne om det skulle være slik. Jeg har ingen spesifikke planer for bilder akkurat nå, det er noe jeg bestemmer meg for når jeg får se hvem som vil være modell. Jeg kan gjerne ta bilder slik du vil ha de også, hvis det skulle være noen spesielle ønsker. I bytte mot at du stiller opp som modell så får du bildene jeg velger å redigere og bruke overført via et passordbeskyttet photobucket album. Jeg vil helst ha en modell mellom 16 - 23, men du kan ta kontakt om du faller utenfor gruppen også, for jeg trenger uansett trening. Det er en liten liste over ting jeg "krever", men dette er ikke noe sjokkerende så jeg regner med at det skal være greit.

en; Jeg må få publisere bildene her, på flickr, facebook og nettsiden min. Altså jeg krever å få lov til å publisere bildene på nett.
to; Du må akseptere at jeg redigerer bildene, og kanskje endrer din øyenfarge, redigerer bort en føflekk eller lignende.
tre; Du må komme til meg, jeg drar ikke til andre byer og lignende fordi jeg rett og slett ikke har mulighet til det.

Om det høres ut som om dette passer for deg så er det bare å kontakte meg enten på facebook om vi allerede er venner der, eller sende en e-post til kontakt@neomikaela.com.


  0 kommentarer i "Jeg søker modeller!"

Skriv en kommentar

hits