Gothenburg is the second largest city in Sweden by population and the fifth-largest in the Nordic countries. (blekkblod)

Gothenburg is the second largest city in Sweden by population and the fifth-largest in the Nordic countries.

Denne helgen har jeg vært i Göteborg sammen med Sindre. Turen har vært planlagt siden november da jeg booket en junior suite på fine gothia towers. På fredag klokken tre satte vi oss på toget mot storbyen, og klokken halv seks stod vi begge ved vinduet i attende etasje og studerte utsikten som er helt fantastisk.
(unnskyld for elendige bilder!)

Etter en liten stund med utprøving av verdens mest behagelige seng og nok titting på hotellrommet så gikk vi ut. Vi spiste middag på en ganske tom kina-restaurant med utrolig hyggelig betjening. Etter en hyggelig middag og drikking av litt cider så sovnet vi. Ved midnatt våknet jeg, og etter en time med tv-titting vekket jeg Sindre. Da dro vi ut i sentrum og trasket rundt på avenyn og studerte nattelivet. Dessverre tenkte jeg ikke over å ta med kameraet en gang siden klokken var to på natten, men vi så utrolig mye fint og vandret flere timer i sentrum. Når vi kom tilbake til hotellet denne gangen så sovnet vi på ny.

Lørdag tilbrakte vi i hovedsak på universeum og med en liten bytur. På universeum brukte vi absolutt mest tid på rommet med "dødlige skjønnheter", fordi jeg rett og slett synes slanger er noe av det peneste som finnes og fordi Sindre er veldig glad i edderkopper. Vi klarte også å svi av ca. fem hundre kroner i butikken på universeum og med meg hjem har jeg en "stjernehimmel", altså en som lager fine stjerner i taket mitt (og den er korrekt i forhold til hvordan det faktisk er!), et bakterie kosedyr og en plakat som er en oversikt av hjertet.


Når vi kom tilbake til hotellrommet så vi på melodifestivalen før vi nok en gang vendte nesa mot avenyn. Nå hadde klokka nok en gang passert midnatt, og vel framme i byen gikk vi nok en gang rundt på avenyn og studerte uteliv, kaos og spiste mat. Alt i alt har det vært en helt fantastisk tur og hotellrommet er.... fantastisk! Jeg anbefaler virkelig hotellet, om enn så bare for å få lov å kjøre i glassheisen.  1 kommentarer i "Gothenburg is the second largest city in Sweden by population and the fifth-largest in the Nordic countries."

Postet av: Maren Elisabeth
/ Haha, når jeg var elleve (for snart ti år siden! jeg er gammel) hadde jeg tarot kort og ouija board og alle på skolen trodde jeg var heks. Jeg tror elleve-årige meg og elleve-årige deg hadde vært venner. Her i Tønsberg hadde vi et slikt sted, men her het det Huset. Der var jeg nesten hver dag og jeg møtte masse fine folk der. Gode minner!
06.03.2013, 03:10
URL: http://graveyardgirl.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits