Prosjekter (blekkblod)

Prosjekter

Egentlig burde jeg fokusert på en ting, blitt ferdig med den og så gjennomførte neste. I stedet så har jeg så mange prosjekter på gang men jeg håper på at det ikke går skeis likevel!En: Bloggen blir flyttet, kanskje vekk fra blogg.no eller kanskje den blir værende. Har i alle fall kjøpt opp både domene og plass så det holder, så noe forandring blir det. Jeg vet bare ikke når jeg orker å sette i gang med nytt design og lignende, men i alle fall så skal neomikaela.com være mulig og bruke fra og med i morgen.

To: Skal også lage en portofolio. En ordentlig en, den som egentlig er grunnen til domenet. Jeg skal også starte å ta fotografering litt mer serriøst, og virkelig kjempe for å få gjennomført fotograferinger og lignende.

Tre: Jeg skal også få lagd boka mi. Det uendlige prosjektet jeg har arbeidet på i ca. to år nå skal faktisk bli gjennomført. Egentlig håper jeg på å være ferdig til mars, men jeg ser ikke dette som et realistisk mål. I alle fall skal boka mi bli ferdig seinest i utgangen av juli. Må bare gjennom fire fotograferinger, fire runder med redigering, utvalg og pirking. Fire runder med planlegging i forhold til utseende på boka i forhold til bildene, og en runde på å sette sammen boka i sin helhet og bestille den ferdige varianten.

Fire: Også var det skolen da. Tar med dette som et mål! I år skal jeg ikke stryke et eneste obligatorisk fag til sommeren. Jeg skal ha bedre enn fire i alt, bortsett fra tysk hvor alt bortsett fra stryk er tillatt siden jeg er så fryktelig dårlig i faget. Med andre ord så krysser jeg fingrene for at jeg blir motivert for skolen igjen.

Fem: Jeg skal ta billappen. Jeg må låne boka av Sindre, lese på teorien, faktisk bli ferdig med trafikalt grunnkurs og bestille kjøretimer. Jeg er midt i det trafikale grunnkurset, som jeg egentlig skulle vært ferdig med 4.Desember. Nå så kan jeg regne med at jeg er ferdig i starten av februar i stedet for, og da starter jeg vel å kjøre rundt midten av februar. Jeg gruer meg så ekstremt til selve prosessen, men åh, jeg gleder meg til å være ferdig og kunne kjøpe min første bil.


  0 kommentarer i "Prosjekter"

Skriv en kommentar

hits