Flyttekaos (blekkblod)

Flyttekaos

Akkurat nå skulle jeg gjerne delt bilder av leiligheten fordi det er så himla rotete, men samtidig tør jeg ikke.. litt for rotete. Halve livet mitt er pakket ned i esker, og resten er spredt utover gulvet og alle overflater i leiligheten. Jørgen er på rema for å handle svarte søplesekker og lim, jeg tar meg en pause etter å ha pakket og styrt i mange, mange timer og Dobby og Severin står på buret og følger nyskjerrig med på hva som skjer. Høstferien skal brukes på å komme i orden i leiligheten, litt wii-spilling med min bror og forhåpentligvis litt fotografering! Men nå må jeg fortsette med pakkingen slik at jeg rekker å bli ferdig i dag!


Og forresten jeg farget håret svart for noen uker tilbake. Jeg har lagt merke til at håret allerede begynner å bli mørkebrunt, men ja, svart er det hvertfall for en liten stund!


 


  6 kommentarer i "Flyttekaos"

Postet av: Marte Isaksen
Så fin på håret! :) Flytting er stress...
01.10.2012, 18:11
URL: http://jegerkompismedenape.blogg.no
Postet av: Varg
du fikk ha de med? :D så bra!
01.10.2012, 22:18
URL: http://stenbrott.blogg.no
Postet av: Mikaela
Varg: Neida, gjør ikke det. Hater halden kommune og hele greia akkurat nå. Akkurat så mye at jeg vurderer å boikotte hele dritten akkurat nå, sånn midt oppi alt bare for å gjøre det så vanskelig som mulig for dem. Vrang? Neida..

De flytter mest sannsynlig til min tante eller hjem til mamma. Jeg vil ikke gi de bort til en tilfeldig person, jeg vil at noen jeg stoler på kan ha dem, så da blir det veldig vanskelig å faktisk ikke beholde dem. (Noe som passer meg veldig godt, men likevel ikke..)
02.10.2012, 00:36
URL: http://blekkblod.blogg.no/
Postet av: Mikaela
Marte Isaksen: Japp, det er stress. Nesten alt er klart nå da, bare litt smått igjen her og der. Flyttebilen kommer i morgen, så da er det ha det til denne leiligheten! :)

Tusen takk! ^^
02.10.2012, 00:37
URL: http://blekkblod.blogg.no/
Postet av: marte
//Tusen takk, søte deg!

Jeg går gjennom en tøff periode med meg selv nå, men jeg klarer meg på egenhånd, jeg trenger bare tid. Takk for at du likevel strekker ut en hnd til meg, og vit at hvis du trenger noen å snakke med selv, så er jeg her :)
02.10.2012, 00:52
URL: http://jegerkompismedenape.blogg.no
Postet av: Varg
//så trist. forstår veldig godt at du ikke vil gi de til hvem som helst. folk er syke.
02.10.2012, 12:05
URL: http://stenbrott.blogg.no

Skriv en kommentar

hits