Kiwi og vinduskarmer (blekkblod)

Kiwi og vinduskarmer


Severin


DobbySiden jeg nå endelig har et ordentlig kamera så blir det tatt en god del bilder. Siden jeg har to små søte krabater, så blir det mye bilder av dem.


  5 kommentarer i "Kiwi og vinduskarmer"

Postet av: aurelia
Du er jo sykt flink til å ta bilder jo, hvilken kamera er det du bruker? :o
26.09.2012, 17:56
URL: http://aurelia.blogg.no
Postet av: Elette Vinter
Jeg må bare advare deg, du kan ikke bruke det strøet! Det kan forårsake luftveisinfeksjoner som i verste fall betyr avlivning fordi de ikke kan bli friske! Vær så snill, det er virkelig ikke bra for rotter! Prøv alspån, det støver ikke og suger til seg tiss, så det vil ikke lukte like mye, og de slipper støv :)

Men fantastiske biilder. Kunne aldri klart å få mine rotter til å pose så pent!
28.09.2012, 18:04
URL: http://elettevinter.wordpress.com
Postet av: Mikaela
Elette Vinter: Jeg har prøvd å bruke avispapir i bunnen fordi Severin ble syk og sånn, men det viste seg jo at det ikke hadde noen sammenheng med strøet å gjøre slik jeg trodde etter at du advarte meg sist. Jeg synes ikke det fungerte noe bra med avispapiret siden de såklart ikke lar det ligge i bunnen, men istedet for bygger seg fem-seks hus av papiret istedet som de sover i. Akkurat nå så bor de i avispapir fordi jeg egentlig hører på deg når det gjelder sponet, jeg hadde bare ikke aviser akkurat da, men jeg hadde strø til overs. Jeg må i alle fall gi de bort til tanta mi innen denne uka er over siden jeg skal flytte og av en eller annen merkelig grunn blir nektet å ta de med (selv om regelene til leiligheten sier at det er lov med burdyr, hunder og katter -.-).. Skal si i fra til henne at hun ikke må bruke slikt strø!

Tusen takk :) De poser jo ikke, jeg står jo bare og venter med kameraet til de gjør noe som jeg synes er verdt og ta bilde av. For eksempel om de tilfeldigvis skulle finne på å pusse seg eller klø seg (:
01.10.2012, 17:46
URL: http://blekkblod.blogg.no/
Postet av: Aslaug
Åååh, så nydelige rotter!
01.10.2012, 20:58
URL: http://vannspeil.blogg.no
Postet av: Mikaela
Aslaug: Tusen takk :)
02.10.2012, 00:36
URL: http://blekkblod.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits