Skolepjatt (blekkblod)

Skolepjatt

Den siste dagen av sommerferien for denne gangen har jeg brukt på å stå opp alt, alt, alt for tidlig for å være ute av hytta på daftö før klokka elleve. Deretter dro jeg til nordby sammen med Cecilie og handlet inn litt diverse stæsj til skolestart, samt klær og sko. Har også logget meg inn på fronter og oppad for å snoke litt i om jeg fikk de valgfagene jeg ville ha og de lærerene jeg ville ha, og lettelsen var stor når jeg så at jeg kom inn på akkurat de fagene jeg ville ha. Har også fått to av mine favorittlærere, men dessverre så er ikke min aller største favoritt en av mine lærere i år, men det går helt greit. Dette blir altså et nytt skoleår, nok en gang vil jeg si "starter med blanke ark", for selv om jeg har hatt flere av disse lærerene før så er det ikke i de fagene de underviser i nå. Derimot skal jeg ha samme norsklærer, og hun skal også være min kontaktlærer, men siden jeg aldri møtte opp i norsken etter at jeg byttet klasse i fjor så har vi ikke møttes før - så ny start, ikke sant?

Andre klasse, studiespesialiserende med realfag. Endelig kan jeg faktisk si at jeg har fullført første klasse etter to år, hvor jeg har gått på skolen hele året - på samme linje (bortsett fra tre måneder med service og samferdsel), og likevel tok det to år før jeg var klar for andre klasse. Nå derimot så er jeg klar for å ta utfordringen. Dette året skal bli annerledes nå som det har skjedd så mange andre forandringer i livet mitt. Dette skal jeg klare, det går nok ikke helt alene, men jeg vet at jeg har god støtte i flere av lærerene jeg skal ha dette året, så det går bra! Lykke til også til dere andre som starter på skolen i morgen, håper dere også fikk de fagene dere ville ha eller kom inn på den linjen dere ville inn på.

- Skal du gå på skolen til høsten, isåfall hvilken linje/om det er allmenn - hvilke programfag?  0 kommentarer i "Skolepjatt"

Skriv en kommentar

hits