en liten ønskeliste som inneholder latterlig dyre gjenstander (blekkblod)

en liten ønskeliste som inneholder latterlig dyre gjenstander

Siden jeg elsker å fotografere så ønsker jeg meg alltid et kamera, altså et ordentlig et! Akkurat nå har jeg et lite digitalkamera, et nikon coolpix S-etellerannet, og det er virkelig ikke nok selv om det duger til å dokumentere ting. Siden jeg er en vandt nikon bruker så ønsker jeg meg et nikon og her er det som står på toppen akkurat nå;Dessuten ønsker jeg meg noen objektiv, blant annet en 85 mm og en 50 mm:Dessverre så har jeg verken råd til kameraet eller objektivene, så derfor er jeg på konstant utkikk etter et brukt nikon speilrefleks jeg har råd til hvor det medfølger et objektiv. Hvis noen har et tips så skrik gjerne ut! Jeg er nemmelig fryktelig lei av å være avhengig av å kunne låne kamera av ungdomshuset/rockehuset og mamma for å få tatt bra bilder.

Ellers ønsker jeg meg enda noen flere matrialistiske ting som ikke er fotoutstyr, nemmelig et musikkannlegg, en mobiltelefon som ikke er en gammel klump av en nokia og en rettetang. Altså det står et bra musikkannlegg på lista, en hvit HTC One X og en eller annen rettetang som takler håret mitt på lista!

 


  1 kommentarer i "en liten ønskeliste som inneholder latterlig dyre gjenstander"

Postet av: TIDSTJUVEN
50mm är verkligen en bra investering! :) Jag har ett 50mm f/1.8 till min Canon, och jag gillar det verkligen enormt mycket.
04.07.2012, 21:37
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Skriv en kommentar

hits