Trondheim pt.1 (blekkblod)

Trondheim pt.1

Endelig har jeg satt i gang med redigeringen av bildene.. Det tok en god stund, men det er fordi jeg var så trøtt når jeg endelig var hjemme at jeg bare sov, sov og sov. Dette er bilder fra dagen vi ankom og den første dagen, de andre dagene kommer.


(dårlig bilde, i knøw) Han her var bare så fantastisk awesome!


Kunstutstillingen skulle åpnes dag nummer en, så vi var i tredje etasje på olavshallen blant 72 forskjellige kunstere da jeg oppdaget at både tittel på det ene bildet og navnet mitt var skrevet feil. Dermed forsvant lappen sporløst og dukket opp på Henrik.


Maud. Jeg møtte henne den kvelden vi kom, og dagen etter tilbrakte jeg masse tid med henne. Her er hennes utstilling, og jo, hun kommer fra Hedemarken.


Mari (hjerte), som jeg har kjent i over et år var også med til Trondheim, og vi tok bilder av hverandre på solsiden.


(dårlig bilde, i knøw) Fuzz Generation, Østfold sin bandstolthet i år. De er utrolig flinke!


Rockheim hadde en stooor Kaizers Orchestra skjerm...


Og et awesome metall-rom!

Den første dagen i Trondheim gikk unna veldig fort. Det startet med at vi stod opp altfor tidlig og tok bussene til byen, det var en kickoff med Are, fra Are og Odin greia, og deretter workshops, sååå var det lunch, etterfulgt av åpningen av kunstforestillingen og en forestilling og deretter en parade til solsiden. På solsiden var det enda en forestilling, og deretter var det middag. Såååå etter middagen var det enda en forestilling, før det var over til Rockheim hvor vi fikk se museumet og enda en forestilling. Altså består en UKM-Dag av veldig mange forestillinger, men det er helt greit for man får se så utrolig mye talent overalt!


  1 kommentarer i "Trondheim pt.1"

Postet av: Varg
åhh, skulle ønske jeg var med!
30.06.2011, 20:15
URL: http://stenbrott.blogg.no

Skriv en kommentar

hits