Neo Mikaela (blekkblod)

Neo Mikaela

Jeg er nitten år gammel og kommer fra Halden. Går tredje året studiespesialisering med fordypning i realfag fordi jeg har skyhøye ambisjoner om at jeg skal bli onkolog i framtiden.

Jeg er i prinsipp en veldig kjedelig person som bruker veldig mye tid på internett, tv-serier og musikk. Men noenganger glimter jeg til, blåser støv av kameraet og går ut og fotograferer - hvilket er noe av det jeg liker aller best å gjøre. Jeg begynte å fotografere for fullt som fjorten åring. Jeg oppdaget hvordan jeg glemte alt annet når jeg knipset bilder og etter det har jeg ikke stoppet. Jeg er veldig fleksibel som fotograf, men aller best liker jeg å ta bilder av mennesker og dyr (gjerne de dyrene man ikke ser hver eneste dag som slanger og giftige edderkopper). Min store drøm er egentlig å dra rundt i verden for å fotografere reptiler, og mitt aller høyeste mål er nok å få fotografert en innlands taipan i sine naturlige omgivilser. Altså en innlands taipan regnes som verdens giftigste slange på land. Den er også kjent for å være fryktelig aggresiv, og dermed livsfarlig. Hvorfor jeg er så fascinert vet jeg egentlig ikke, men jeg vet at jeg vil.

Jeg jobber ikke egentlig, men tar på meg jobb som fotograf når jeg får muligheten til dette. Ellers spiller jeg latterlig mange forskjellige spill. Er egentlig mer guttete enn jentene, hvis man ignorerer en intresse for klær, sminke og hår. Jeg er piercet, forhåpentlig tattovert om ikke altfor lenge og forandrer håret mitt litt for mye. Jeg klør i fingrene etter å forandre meg selv, men jeg misliker forandringer ellers. Jeg forholder meg veldig dårlig til rutiner, og liker å gjøre som jeg selv vil - noe som både er negativt og positivt.

Jeg brenner for dyrs rettigheter. Jeg synes pels er forkastelig, skuler stygt på alle med canada goose jakker og skriker for de uskyldige skapningene i det øyeblikket jeg får muligheten. Jeg elsker forøvrig dyr og liker å omringe meg med dem, men for øyeblikket har jeg ingen pelsvenn. Ellers er jeg latterlig glad i pingviner og har sikkert hundre forskjellige gjenstander med pingviner spredd rundt i leiligheten min.

Jeg tror ikke alt dette egentlig er så fryktelig relevant for dere som leser denne bloggen, men det skader ikke å la dere bli kjent med meg og ikke "internett meg".
  2 kommentarer i "Neo Mikaela"

Postet av: Marte Isaksen
du er tilbake!!!!!!!!!! :D happy me! Love this!
31.10.2010, 20:30
URL: http://jegerkompismedenape.blogg.no
Postet av: julianesofie ♥
Oi, hvaskjer? :o

Uansett, GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!!!!
01.11.2010, 01:16
URL: http://glasapplen.blogg.no

Skriv en kommentar

hits